Praktische info

Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht Nederland

Vragen over uw reservering via tel. 0900 - 1971 (gebruikelijke kosten)
Openingstijden Contact Center
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag en feestdagen 10.00 - 15.00 uur


Voor al uw vragen tijdens het verblijf: 
Tel. +31-(0)70 300 35 01 
receptie@hofvansaksen.nl 

  

Weersverwachting

vrijdag 16 april

-3° / 11°

zaterdag 17 april

0° / 12°

zondag 18 april

2° / 13°

maandag 19 april

5° / 15°

Route naar Hof van Saksen

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Tip

Wordt het adres Borgerderstraat 12 niet herkend door uw navigatiesysteem? Voer dan het adres Borgerderstraat 14 in.

Parkeren en inchecken

Volg de borden P en parkeer uw auto in de daarvoor bestemde vakken. Van daaruit loopt u naar het centrale Hoofdgebouw De Havezate. Binnen vindt u de Receptie aan de rechterkant. Onze receptionistes ontvangen u hartelijk en vertellen u alles over het resort. Bij het inchecken krijgt u de sleutelpas van uw accommodatie. Bent u mindervalide en heeft u hiervoor een verklaring, meldt u zich dan bij de Receptie voor een parkeerontheffing. U kunt dan gebruikmaken van de daarvoor aangewezen mindervaliden parkeerplaatsen.

Autoluw

Om het authentieke karakter van de Saksische boerderijen geheel tot zijn recht te laten komen, is ons resort autoluw. Na het uitladen bij uw accommodatie parkeert u uw auto op de centrale parkeerplaatsen P1, P2, P3 of P4. Autoluw is ook beter voor het milieu en voor de spelende kinderen. Geniet van uw rust.

Elektrisch laden

Op de parkeerplaats P1 en ‘daggasten’ is een elektrische laadpaal aanwezig. Hier kunnen twee auto’s opgeladen worden. Gebruik van deze palen is alleen mogelijk met een sleutel verkrijgbaar bij de Receptie en bij betaling van € 50,00 borg. Laden is op basis van beschikbaarheid.

Openbaar Vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Station Assen bus 24 richting Stadskanaal en stap uit bij halte Veldweg in Nooitgedacht. Vanaf de halte loopt u 50 meter terug en gaat linksaf de Veldweg op. Van daaraf is het nog 5 minuten rechtdoor lopen naar Hof van Saksen.

Vanaf Assen neemt u buslijn 21 richting Emmen. U stapt uit in Nooitgedacht, bij halte "Marwijksoord". Vanaf de halte steekt u de weg over en loopt de Veldweg op. Het resort is dan nog 10 minuten rechtdoor lopen.


Snelheid

Op het resort is het wegenverkeersreglement van toepasing. Het resort als geheel geldt als woonerf. U wordt dus geacht om stapvoets te rijden (10 kilometer per uur).

Aanhangwagen

Indien u een aanhangwagen heeft, wordt u verzocht deze te stallen op een van de algemene parkeerplaatsen P1, P2, P3 en P4.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur inchecken bij de receptie. Uw accommodatie staat vanaf 16:00 tot uw beschikking. Voor een snelle en correcte afhandeling bij het inchecken is het fijn dat u in het "My Hof van Saksen" account uw reisgezelschap compleet maakt. Dit kan op uw mobiele telefoon, tablet en pc.

Wanneer u vertrekt dan verlaat u uw accommodatie uiterlijk om 10.30 uur.
 
Verblijf Toegang tot uw accommodatie Vertrek uit uw accommodatie
Weekend  Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek  Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Maandag vanaf 16.00 uur  Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Hof van Saksen App
Haal alles uit uw verblijf! Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Ontdek wat er allemaal te doen is op en rond het resort, reserveer direct een tafel in één van de restaurants of bekijk de resortplattegrond. Lees hier meer over de Hof van Saksen App.

Flexibele aankomsten
In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het resort. Neem voor meer informatie en boekingen contact op door te bellen naar +31-(0)70 300 35 01.

Openingstijden Receptie
De receptie is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur.
De actuele openingstijden van alle faciliteiten zijn wisselend en vindt u in de Hof van Saksen App.
N.b. er is 24-uurs security aanwezig voor het geval u na sluitingstijd arriveert.

Openingstijden Noordermarkt
Noordermarkt is van maandag tot en met zondag geopend van 08.00 tot 20.00 uur.*
* Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen tijdens de feestdagen.

Internet
Gratis wifi in alle accommodaties en hoofdgebouwen.

Te huur
Fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en -zitjes, familiefietsen, fietshelmen, skelters, bolderkarren, kano’s, roeiboot, strandstoelen, ligbedden en parasol.

Oppasservice Bij Ot en Sien
Gasten van Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien is een kleinschalige en flexibele kinderopvang in Grolloo.

Accommodaties rookvrij
Roken is niet toegestaan in onze accommodaties.
Betalingsmogelijkheden op het resort
Contant (coupures tot € 200), bank- of giropas, VISA, Mastercard en American Express. Pinnen, ja graag!

Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per accommodatie. Er zijn ook huisdiervrije accommodaties beschikbaar. Alle 24-persoons accommodaties zijn huisdiervrij. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht . Huisdieren zijn welkom in de gangen van de Havezate en in het Grand Café. Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruik maken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren. Lees meer over uw verblijf met uw viervoeter in de Hof van Saksen App.

Zorg
Bent u aangewezen op zorg? Tijdens uw verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe u zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt bij Vegro hulpzorgwinkel terecht voor het huren van hulpmiddelen.

Kindvriendelijke accommodaties
Alle boerderijen op het resort beschikken over kindveilige stopcontacten en een traphekje. Alle stopcontacten in de boerderijen zijn bij de productie van binnenuit beveiligd. Het traphekje in de boerderijen is ontworpen voor kinderen tot drie jaar en voldoet aan de Europese standaard norm EN 1930.

Iets te vieren
Heeft u iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen? Een verjaardag of jubileum? En viert u dit in uw boerderij? Maak het compleet met het feestpakket. Wilt u iets speciaals? Wij komen graag met live muziek naar u toe. U kunt zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor u uit een breed repertoire kunt kiezen.

Iets verloren tijdens uw verblijf?

Iets verloren? Vul dan het formulier in op onze Lost & Found pagina.

Prijzen

De getoonde prijzen in de prijskalender zijn een combinatie van brochure prijzen en actieprijzen en zijn inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket per persoon, een keukendoek-, koffie- en theepakket, eindschoonmaak- en energiekosten.
  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen; 
  • De getoonde prijzen zijn inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p., een keukendoek-, koffie- en theepakket, eindschoonmaak- en energiekosten. de getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Gastenservice

Ondanks de zorg en de inspanning van Hof van Saksen kunt u van mening zijn dat u een gerechtvaardige klacht heeft met betrekking tot uw verblijf. Deze klacht dient u in eerste instantie ter plaatse en direct bij het management van het resort te melden, zodat de mogelijkheid kan worden geboden om de klacht ter plaatse op te lossen.

Indien een klacht - ondanks de inspanningen van het resortmanagement niet naar tevredenheid is opgelost, dan heeft u uiterlijk 1 maand na vertrek uit het resort de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij:

Landal GreenParks B.V.
Afdeling Gastenservice
Postbus 95991
2509 CZ Den Haag - Nederland
Vermeld hierbij uw reserveringsnummer, NAW-gegevens, datum verblijf, resortnaam en accommodatienummer.

De klacht zal dan met de grootste zorg worden behandeld. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan heeft u tot uiterlijk 3 maanden na vertrek uit het resort de gelegenheid de klacht te laten behandelen door de Geschillencommissie Recreatie in Den Haag dan wel de klacht voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter. De beslissing van deze commissie heeft de kracht van een bindend advies.