Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Altijd flexibel boeken bij Hof van Saksen

Altijd flexibel boeken bij Hof van Saksen

Sluiting resort en laatste updates

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om ons resort Hof van Saksen op dit moment te sluiten. Houd onze pagina over het Coronavirus in de gaten. Hier plaatsen we de laatste updates. Daarnaast vindt u hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.  

Kan ik een boeking maken voor een verblijf later dit jaar?

Ja, dat kan zeker. Ondanks de huidige sluiting van ons resort kunt u uiteraard nog blijven reserveren voor een verblijf later dit jaar. U kunt onder andere voor de volgende periodes een reservering maken:

Mei/juni 
Zomervakantie
Herfstvakantie 

Wij begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daarom hebben wij onze boekingsvoorwaarden extra flexibel gemaakt. Zo kunt u uw vakantie later bij ons omboeken of een recreatie-voucher aanvragen om zelf op een later moment een nieuwe boeking te maken.

Een exclusieve vakantie

Exclusief genieten en volledig tot rust komen. Dat is Hof van Saksen ten voeten uit. De prachtige omgeving, stijlvolle entourage, luxe accommodaties en gastvrijheid van medewerkers zorgen voor een buitengewoon bijzonder verblijf.
Alle faciliteiten

Vakantie met kinderen

Gasten over het park

  • De medewerkers: 9,3
  • Omgeving: 8,9
  • Zwembad: 8,9
  • Restaurant: 8,5
  • Edutainmentprogramma: 8,5
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,3

Green Key

Hof van Saksen is gecertificeerd met een Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. We bezorgen onze gasten een comfortabele vakantie én we zetten ons in voor de natuur en een duurzame samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Vakantieperiodes op Hof van Saksen

Zomervakantie

Uw zomervakantie op Hof van Saksen: een buitengewone beleving.

van 3 juli tot 31 augustus 2020


Nazomer op Hof van Saksen

Een ontspannen vakantie op Hof van Saksen in september of oktober.

van 28 augustus tot 19 oktober 2020

Herfstvakantie op Hof van Saksen

Een onvergetelijke herfstvakantie met de hele familie op Hof van Saksen.

van 30 oktober tot 9 november 2020

Bekijk alle vakantieperiodes
bij Hof van Saksen

Meer informatie