Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Een exclusieve vakantie

Exclusief genieten en volledig tot rust komen. Dat is Hof van Saksen ten voeten uit. De prachtige omgeving, stijlvolle entourage, luxe accommodaties en gastvrijheid van medewerkers zorgen voor een buitengewoon bijzonder verblijf.
Alle faciliteiten

Vakantie met kinderen

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Op Hof van Saksen vindt u altijd een accommodatie die perfect bij uw gezelschap past. Van comfortabele bungalows tot luxe boerderijen voor 2 tot 24 personen.

Alle accommodaties

Lees de beoordelingen van onze gasten over Hof van Saksen

Green Key

Hof van Saksen is gecertificeerd met een Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. We bezorgen onze gasten een comfortabele vakantie én we zetten ons in voor de natuur en een duurzame samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Vakantieperiodes op Hof van Saksen

Nazomer - tot 35% korting

Geniet van een heerlijke september- en oktobermaand.

van 30 augustus tot 25 oktober 2019


Herfstvakantie op Hof van Saksen - tot 20% korting

Een onvergetelijke herfstvakantie met de hele familie op Hof van Saksen.

van 25 oktober tot 3 november 2019

Najaar op Hof van Saksen - tot 20% korting

Hof van Saksen: een buitengewone belevenis midden in de natuur.

van 1 november tot 20 december 2019

Bekijk alle vakantieperiodes
bij Hof van Saksen

Meer informatie