Uniek en stijlvol

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende vergadering, event of overnachting? Hof van Saksen biedt een stijlvol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. Lees alles over onbezorgd buitengewoon zakendoen.
Offerte aanvragen voor vergaderen

Vergaderen

Hof van Saksen heeft een eigen Business Centre, bestaande uit het multifunctionele Theatre van ruim 260 m², twee royale subzalen, eigen Lounge en ontvangstbalie. Plenaire sessies zijn hier in iedere vorm mogelijk. Bekijk hier de capaciteit en opstellingen.
Alle vergadermogelijkhedenFactsheet

Thuiswerken

In één van onze boerderijen ‘thuiswerken’? Dat kan zeker. Geniet in alle rust van één van onze boerderijen als werkplek. Een boerderij heeft gratis wifi, een eettafel, keuken (met Nespresso koffiemachine en filterkoffiezetapparaat), openslaande tuindeuren naar een terras met meubilair. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een lunch en boodschappen in de boerderij.
Meer informatie

Events

Op bijzondere wijze uw relaties een speciale beleving bieden? Of iets speciaals vieren met uw personeel? U maakt de keuze: recreëren, dineren, feesten, sporten, teambuilden en overnachten. Voor groepen tot 3.000 personen stellen we graag een uniek programma samen op onze stijlvolle alles-in-één locatie.
Alles over deze eventlocatie

Zakelijk overnachten

Het unieke vakantieresort Hof van Saksen ligt midden in de prachtige Drentse natuur. Het resort ligt vlakbij Assen en Groningen, nabij de A28 en beschikt over ruim 600 Saksische boerderijen, variërend van 2- tot 24-persoonsaccommodaties.
Alles over zakelijk overnachten

Onvergetelijke ervaring

Zodra u door de poorten van dit bijzondere resort rijdt, kan de buitengewone beleving beginnen. De architectuur van de hand van gerenommeerde ontwerpers, de grandeur van de entree en de Havezate, de uitgebreide en persoonlijke service. Alles voor een onvergetelijke ervaring.

De faciliteiten op een rij

  • Een eigen Business Centre. Met diverse multifunctionele ruimtes voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen en een eigen lounge en bar, uitermate geschikt voor vergaderingen.
  • Het culinaire aanbod in de restaurants is ongekend veelzijdig en van een hoog niveau. De verschillende restaurants zijn beschikbaar voor ontbijt, lunch, diner of een brunch, high tea, wijnproeverij, borrel of snack. Zeven dagen per week. Daarnaast biedt de Culinaire boerderij ongekende mogelijkheden voor kookworkshops en private dining.
  • Een eigen evenemententerrein van 12.000 m², naar eigen wens in te delen en met de mogelijkheid om paviljoens te bouwen.
  • Een eigen Spa & Wellness, u kunt kiezen uit vele beautybehandelingen en gebruik maken van diverse sauna's, baden en ontspanningsruimtes.
  • Een prachtige natuur in en om Hof van Saksen die zich uitstekend leent voor diverse activiteiten, zoals FootGolf, golfclinics, een spectaculaire zeskamp, watergames, fiets- of wandeltochten.
Bekijk alle faciliteitenFactsheet