Hof van Saksen voor daggasten

Wilt u er samen of met uw kinderen een dagje op uit en gebruikmaken van de faciliteiten op Hof van Saksen? Dat kan. Bekijk de mogelijkheden.

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 59 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

 

Indoorspeelparadijs Harrewar

Op zoek naar een leuke binnen activiteit voor uw kinderen? Kom naar indoor speelparadijs de Harrewar, het 1000 m² grote indoorspeelparadijs. De hele dag klimmen, klauteren abseilen of lekker springen in de Bounz® Arena. Kinderen raken niet uitgespeeld. Als ze toch even willen bijkomen dan kan dat in de Hangout of ze kunnen iets bestellen in de bar. En ze kunnen een van de vele leuke Kinder Academies bezoeken. Beleef een onvergetelijke dag. Een toegangsticket bedraagt € 15,50 per kind en is inclusief toegang voor één volwassene. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij de Edutainmentbalie in de Brink en toegang is alleen onder begeleiding van een volwassene.

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 66 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Alles over Indoorspeelparadijs Harrewar

Bowlen is hip

Even een potje bowlen met de hele familie. Wie gooit de eerste strike en scoort de meeste punten voor het team? Trek de bowlingschoenen aan en speel een spannend potje met jong en oud. De huur van een bowlingbaan is € 21 euro per uur.

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 66 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

Spa & Wellness

Voor pure ontspanning bezoekt u onze Spa & Wellness. Zodra u binnenkomt, voelt u de rust en de warmte. Verwen uzelf en neem een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en neem uitgebreid de tijd voor de sauna’s en baden. Niets moet, alles kan.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl.
Spa & Wellness op Hof van Saksen

Een dagje waterpret met een hoofdletter 'W'

Wilt u een heerlijke dag doorbrengen in ons indoorzwemparadijs? Voor echte avonturiers zijn er maar liefst drie spectaculaire indoorglijbanen. Wat is leuker dan samen de glijbanen trotseren, ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad? Het kan allemaal.

Komt u bij ons zwemmen tijdens de midweek dan betaalt u € 15 per persoon in plaats van € 20 per kind of € 25 per volwassene.

Goed om te weten
Het tarief van € 15 per persoon is geldig van 1 t/ 21 december 2018, 7 t/m 31 januari 2019, 1 t/m 15 februari 2019 en alleen geldig van maandag t/m vrijdag. Het zwembad is geopend van 09.00 tot 21.00 uur. De glijbanen zijn geopend tot 18.00 uur. Kinderen zonder zwemdiploma A zijn verplicht om zwemvleugels te dragen. Om te mogen glijden moet je minimaal 8 jaar zijn, ben je minimaal 120 cm lang en ben je in het bezit van zwemdiploma A. Kijk voor alle regels van de glijbanen op hofvansaksen.nl/waterwereld.

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 59 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

Waterpret voor daggasten | Reglement glijbanen | Speciale aanbieding midweek

365 dagen per jaar winkelen

Even gezellig samen winkelen en alvast de allernieuwste mode bekijken? Kom langs in onze exclusieve Gift & Fashion Shop in het hoofdgebouw Havezate. Sportief, vlot of elegant? We hebben voor elke stijl een passende outfit En bent u op zoek naar leuke, bijzondere cadeautjes? Laat u inspireren. We zien u graag.
Alles over de Gift & Fashion Shop

Heerlijk dineren

Laat u culinair verrassen door de bijzondere kookkunsten van onze chefkok in het Grand Café. Of kom met de hele familie naar Gusto en proef de Italiaanse sfeer. Voor elke smaak en voor elk gezelschap is er een restaurant naar keuze. Eet smakelijk.

Wij adviseren u vooraf te reserveren. Neem altijd even contact op via
+31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Bekijk alle restaurants

Feesten, partijen en vergaderingen

Hof van Saksen maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Van grote feesten tot vergaderingen en van een complete lunch tot een uitgebreide kookworkshop. Of wilt u graag een exclusief 4-gangendiner voor 20 tot 300 vrienden. We denken graag met u mee.

Neem contact op via sales@hofvansaksen.nl of via +31 (0)592 24 5955.
Alles over de zakelijke mogelijkheden