Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten. We houden rekening met de Duitse, Belgische en Nederlandse vakanties.

Schoolvakanties 2024  
Voorjaarsvakantie  1 - 25 feb
Meivakantie 1 apr - 12 mei
Pinksteren 17 mei - 2 jun
Zomervakantie 22 jun - 8 sept
Herfstvakantie 28 sept - 3 nov
Kerstvakantie 21 dec - 9 jan

Belevingsfotografie HSN zomer 2019

Volop waterpret

Beleef een heerlijke dag voor de hele familie in ons zwemparadijs! De oudste kids roetsjen van de spectaculaire glijbanen, terwijl jij ontspant in de whirpool.

Let op: in het weekend en tijdens de schoolvakanties is de Pool uitsluitend toegankelijk voor resortgasten. Neem buiten de weekenden en vakanties altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid.

Kinderen zonder zwemdiploma A zijn verplicht om zwemvleugels te dragen. Om te mogen glijden moet je minimaal 8 jaar, 120 cm lang en in het bezit van zwemdiploma A zijn. Kijk hier voor alle regels van de glijbanen.

Prijzen
  • Kinderen van 0-3 jaar: gratis*
  • Kinderen van 4 - 7 jaar: € 20,-  p.p.*
  • Personen vanaf 8 jaar:  € 25,-  p.p.*
* Toegang van kinderen onder 18 jaar is alleen toegestaan onder begeleiding van 1 volwassene per 4 kinderen.

Waterpret voor daggasten | Reglement glijbanen 
HSN Belevingsfotografie juli 2018

Spa & Wellness

Verwen jezelf met een dagje pure ontspanning in onze Spa & Wellness. Zodra je binnenkomt, voel je de rust en de warmte. Trakteer jezelf op een heerlijke massage of gezichtsbehandeling en neem uitgebreid de tijd voor de sauna’s en baden. Niets moet, alles kan.

Neem buiten de weekenden en schoolvakanties altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl.
HSN Belevingsfotografie februari 2019

365 dagen per jaar winkelen

Gezellig samen winkelen en een nieuwe hippe outfit scoren? Kom dan langs in onze exclusieve Gift & Fashion Shop! Of je nu van sportief, sjiek of casual houdt, we hebben voor iedereen wel wat leuks in de winkel hangen! Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Ook dan hebben we een mooi aanbod voor je. Onze medewerkers helpen je graag om het perfecte cadeau te vinden. 
HSN Grand Cafe

Heerlijk uit eten

Laat jezelf culinair verrassen door de bijzondere kookkunsten van onze chefkok in het Grand Café. Of kom met de hele familie naar Gusto en dompel je onder in de Italiaanse sferen. Voor elke smaak en voor elk gezelschap is er een restaurant naar keuze. Eet smakelijk!

Wij adviseren je om vooraf te reserveren. Neem buiten de weekenden en vakanties altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties zijn de faciliteiten en activiteiten enkel toegankelijk voor resortgasten.
HSN Business Event 2015

Groepen en vergaderen

Hof van Saksen maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Van vergaderingen en een compleet verzorgde Italiaanse lunch tot een dag vol activiteiten. Of wil je graag een exclusief 4-gangendiner voor een groepje in onze Culinaire boerderij? Het kan allemaal. We denken graag met je mee om een passend event samen te stellen.

Neem contact op via sales@hofvansaksen.nl of via +31 (0)592 24 5955.