Een dagje uit naar Hof van Saksen

Het gebruik van de faciliteiten is, in verband met de richtlijnen van het RIVM, uitsluitend voor gasten van het resort. Wij kunnen op dit moment dan ook geen daggasten ontvangen.

Hof van Saksen voor daggasten

Zodra het weer mogelijk is, ontvangen wij u graag een dagje op ons resort. Benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet en waar u dan gebruik van kunt maken? U vindt de mogelijkheden hieronder:

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 59 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

Indoorspeelparadijs Harrewar

Op zoek naar een leuke binnen activiteit voor uw kinderen? Kom dan naar indoor speelparadijs de Harrewar. In dit 1000 m² grote indoorspeelparadijs valt van alles te beleven. Lekker springen op de trampolinevelden in de Bounz® Arena. Als de kinderen zijn uitgeraasd, kunnen ze even rustig bijkomen met een drankje of langs gaan bij de  Mode-, Techniek-. Spoor-, of Knutsel Academie.  Beleef een onvergetelijke dag. Een toegangsticket bedraagt € 15,50 per kind en is inclusief toegang voor één volwassene. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij de Edutainmentbalie in de Brink en toegang is alleen onder begeleiding van een volwassene.

Neem vooraf altijd even contact op via +31-(0)592 24 59 66 en vraag naar de beschikbaarheid. De openingstijden kunnen per dag variëren. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn Indoorspeelparadijs Harrewar, de Bounz® Arena en de Kinder Academies uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Alles over Indoorspeelparadijs Harrewar

Bowlen is hip

Even een potje bowlen met de hele familie. Wie gooit de eerste strike en scoort de meeste punten voor het team? Trek de bowlingschoenen aan en speel een spannend potje met jong en oud. De huur van een bowlingbaan is € 21 euro per uur.

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 66 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

Spa & Wellness

Voor pure ontspanning bezoekt u onze Spa & Wellness. Zodra u binnenkomt, voelt u de rust en de warmte. Verwen uzelf en neem een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en neem uitgebreid de tijd voor de sauna’s en baden. Niets moet, alles kan.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl.
Spa & Wellness op Hof van Saksen

Een dagje waterpret met een hoofdletter 'W'

Wilt u een heerlijke dag doorbrengen in ons zwemparadijs? Voor echte avonturiers zijn er maar liefst vier spectaculaire indoorglijbanen. Wat is leuker dan samen de glijbanen trotseren, ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad? Het kan allemaal.

Goed om te weten
In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België is de Pool uitsluitend toegankelijk voor resortgasten. Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 59 en vraag naar de beschikbaarheid. Kinderen zonder zwemdiploma A zijn verplicht om zwemvleugels te dragen. Om te mogen glijden moet je minimaal 8 jaar, 120 cm lang en in het bezit van zwemdiploma A zijn. Kijk hier voor alle regels van de glijbanen.

Waterpret voor daggasten | Reglement glijbanen 

Family Adventure Golf

Onze nieuwe Family Adventure Golf is het summum voor iedereen die van buitensport en golf houdt. Op de 18-holes baan beleeft u plezier met het héle gezin. Het uitdagende parcours is twee keer zo lang als de gemiddelde mini golfbaan en ligt middenin de prachtige Drentse natuur. Smalle doorgangen, glijbanen en loopings zijn slechts een paar hindernissen die genomen moeten worden. Omdat u alle holes op verschillende manieren kunt spelen, is het de perfecte activiteit voor jong en oud. De kosten bedragen  € 6,50 per persoon. Clubs zijn af te halen bij de Edutainmentbalie.
 
Neem vooraf altijd even contact op via +31-(0)592 24 59 66 en vraag naar de beschikbaarheid. De openingstijden kunnen per dag variëren. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België is de Family Adventure Golf uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

365 dagen per jaar winkelen

Even gezellig samen winkelen en alvast de allernieuwste mode bekijken? Kom langs in onze exclusieve Gift & Fashion Shop in het hoofdgebouw Havezate. Sportief, vlot of elegant? We hebben voor elke stijl een passende outfit. Bent u op zoek naar leuke, bijzondere cadeautjes? Laat u inspireren. We zien u graag.
Alles over de Gift & Fashion Shop

Heerlijk dineren

Laat u culinair verrassen door de bijzondere kookkunsten van onze chefkok in het Grand Café. Of kom met de hele familie naar Gusto en proef de Italiaanse sfeer. Voor elke smaak en voor elk gezelschap is er een restaurant naar keuze. Eet smakelijk.

Wij adviseren u vooraf te reserveren. Neem altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Bekijk alle restaurants

Feesten, partijen en vergaderingen

Hof van Saksen maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Van grote feesten tot vergaderingen en van een complete lunch tot een uitgebreide kookworkshop. Of wilt u graag een exclusief 4-gangendiner voor 20 tot 300 vrienden. We denken graag met u mee.

Neem contact op via sales@hofvansaksen.nl of via +31 (0)592 24 5955.
Alles over de zakelijke mogelijkheden