Smaakvol genieten

Onze koks maken de lekkerste gerechten met de allerbeste ingrediënten uit de streek. Zo kunt u dagelijks culinair genieten in één van onze restaurants of met een privé kok in uw boerderij. Laat u smaakvol verrassen.
 • Verschillende restaurants
 • Culinaire boerderij
 • Privékok in uw boerderij
Bekijk alle restaurants

Eet smakelijk

Vanavond lekker eten in het Grand Café of bent u juist in voor live-cooking in Al Fresco? Of kiest u vandaag voor verfijnde Italiaanse gerechten? Even snel wat halen bij Rapido kan natuurlijk ook. Wat uw keuze ook wordt, het is altijd genieten in onze overheerlijke restaurants. De openingstijden van de restaurants kunnen variëren. Kijk voor de actuele openingstijden in de Hof van Saksen App.

Voor uw en onze veiligheid en gezondheid hanteren wij de richtlijnen van het RIVM op ons resort. Dit betekent dat het aanbod in onze restaurants kan afwijken. Voor de meest recente informatie verwijzen wij u naar onze maatregelen pagina.
Ontdek alle restaurants

Veelzijdige mogelijkheden

 • Vernieuwd Grand Café
 • Buffetrestaurant Al Fresco
 • Italiaans restaurant Gusto
 • Snackrestaurant Rapido
 • Privékok in uw accommodatie
 • Noordermarkt
 • Beach House (met bar)
 • Online Parkshop
 • Bierproeverijen

Noordermarkt

Bij Noordermarkt vindt u dagelijks de lekkerste ingrediënten voor heerlijke gerechten en tussendoortjes. Wilt u eenvoudig pizza’s, tapasschotels en maaltijdsalades bestellen? Bel dan +31 - (0)592 24 59 52 en geef uw wensen door.

Tip: Bestel vooraf uw boodschappen die bij aankomst op het resort voor u klaar staan!
Bestel online uw boodschappenBezorgflyer

Culinaire boerderij

Houdt u van uitgebreid borrelen en dineren? Dan is onze culinaire boerderij (type 12CE) wellicht de ideale accommodatie voor uw gezelschap. In de ruime moderne woonkeuken waant iedereen zich al snel een echte chef-kok. En wat is fijner dan koken in een volledig uitgeruste keuken met de beste apparatuur! Eerst even de borrel klaarmaken en daarna met zijn allen heerlijk tafelen tot in de kleine uurtjes. Als het mooi weer is, kookt u natuurlijk in de luxe buitenkeuken. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond.
Bekijk alle specificaties

Privékok aan huis

Een vakantie is pas echt compleet als u zelf niet hoeft te koken. Daarom kunt u kiezen voor een privékok die in uw boerderij een heerlijk diner bereidt voor uw gezelschap. Zo kunt u samen lekker onbezorgd en uitgebreid tafelen. Dat wordt een bijzondere avond.
Lees meer over de privékok

Kook Academie voor junior chefs

Kleine chefkoks kunnen hun hart ophalen in de Kook Academie waar ze echte Italiaanse pizza’s leren bakken, of aan de slag gaan als ware patissiers en taartjes bakken, bonbons leren maken en nog veel meer. Kom langs en kook er op los.
Bekijk alle educatieve Kinder Academies

Bierproeverij

Fijnproevers kunnen kennismaken met onze verschillende regionale bieren. En probeer tijdens de proeverij ook de Drentse droge worsten en het heerlijke zuurdesembrood ‘vanmenno’.

Gourmet of ontbijt in uw boerderij

Een vakantieontbijtje smaakt nog beter als u het niet zelf hoeft klaar te maken. Laat uw ontbijt bezorgen in uw boerderij en geniet van verse jus, knapperige broodjes en verse croissants. Wilt u ‘s avonds gezellig gourmetten met het hele gezin? Bestel dan het Gourmetarrangement. Hoeft u zelf alleen nog maar de tafel te dekken. Eet smakelijk.

Gourmetarrangement | Ontbijtservice