Onbezorgd genieten

Met de culinaire arrangementen hoeft u nergens meer naar om te kijken. Een boodschappenpakket dat klaarstaat bij aankomst en elke ochtend een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in het restaurant of gezellig gourmetten in uw accommodatie. Boek uw arrangement en laat het aan niets ontbreken.

Ontbijtservice

Begin de dag ontspannen en laat u verwennen met een heerlijk ontbijt dat wordt bezorgd in uw boerderij. De Ontbijtservice bestaat onder andere uit: heerlijke verse broodjes uit de oven, vers geperste jus d'orange, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, fruit, koffie en thee. Voor volwassenen € 10,95 p.p.p.d. en voor kinderen t/m 12 jaar € 6,50 p.p.p.d.

Ontbijtbuffet

Begin de dag goed! Met dit arrangement kunt u dagelijks in de Havezate genieten van een heerlijk ontbijt met verschillende broodjes, diverse soorten beleg, jus d'orange en koffie en thee. Reserveer uw ontbijt voor € 16,50 p.p.p.d. en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 8,50 p.p.p.d..

3-daags ontbijtarrangement
U kunt ook gebruikmaken van een 3-daags ontbijtarrangement. De prijs van dit arrangement is voor iedereen van 13 jaar en ouder € 42 per persoon, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is dit € 21 per kind. 
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Gourmetarrangement

Lekker en sfeervol eten, zonder uren in de keuken te staan? Reserveer dan het Gourmetarrangement voor € 19,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar 
€ 10 p.p. en geniet van diverse soorten vlees en sauzen, groenten, salade en natuurlijk stokbrood met kruidenboter (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen).

Boodschappenpakket

Uw vakantie begint onbezorgd. De eerste boodschappen zijn bij aankomst al afgeleverd in uw accommodatie! Wilt u ook het gemak van een boodschappenpakket, maar kiest u liever zelf de producten? Bestel dan uw boodschappen via onze webshop. Geen gesleep met dozen en kratten van thuis, wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat in de accommodatie! 

Borrelarrangement

Met het borrelpakket heeft u alles in huis om in uw accommodatie gezellig samen te zijn. Het borrelpakket is geschikt voor vier personen. Het borrelpakket bestaat uit onder andere: stokbrood, roomkaas, brie, tomaten tapenade, groene pesto olijven, knoflook fuet, notenmix, paprikachips, vier flesjes bier en twee flesjes streekbier, 1 fles Merlot wijn, een fles bronwater en een fles aanmaaklimonade. Hier geniet u van voor € 32,50.

Healthy Start

Begin de dag extra gezond en kies voor het Healthy Start ontbijt. Het Healthy Start ontbijt bestaat uit verse Griekse tapyoghurt, muesli en vers fruit. Aangevuld met een speltbol, kaas, jam en vers geperste jus d’orange. € 8,50 Per persoon per dag.

Boodschappenpakket klein voor € 24,95 per pakket
Het kleine boodschappenpakket is geschikt voor vier personen en bevat:
  • Frisdrank, bier en wijn
  • Appelsap van de streekleverancier
  • Chips en nootjes
  • Iets voor bij de koffie
  • Toiletpapier en handzeep
Boodschappenpakket groot voor € 49,95 per pakket
Het grote boodschappenpakket is geschikt voor zes personen. Dit pakket is gelijk aan het kleine boodschappenpakket, maar wordt aangevuld met:
  • Een fles Spa
  • Half brood en crackers
  • Diverse soorten broodbeleg
  • Melk en eieren
  • Limonadesiroop