Arrangementen

Niets is zo heerlijk en ontspannen als alles rondom je vakantie verzorgd is. Geniet van de vele extra pakketten en services om het verblijf zo aangenaam en compleet mogelijk te maken. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen. Bekijk deze mogelijkheden en reserveer direct, zodat je zeker weet waar je jezelf op kunt verheugen.

Tijdens de reservering vind je in de stap Extra's de volledige omschrijvingen en exacte prijzen voor alle arrangementen.
Voorwaarden

Extra luxe

Maak het verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in de accommodatie. Wat een luxe!
Kies uw extra luxe

Culinaire arrangementen

Met de culinaire arrangementen hoef je nergens meer naar om te kijken. Een boodschappenpakket dat klaarstaat bij aankomst en elke ochtend een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kun je heerlijk dineren in het restaurant of gezellig gourmetten in de accommodatie. Boek het arrangement en laat het aan niets ontbreken.
Onze culinaire arrangementen

Familie en Actieve arrangementen

Er is nog veel meer te beleven! We hebben verschillende arrangementen voor jong en oud. Voor elke generatie wat wils. Wil je relaxen of juist iets actiefs doen? Kies het arrangement dat bij jou past.
Onze Familie en Actieve arrangementen