Ik wil graag tijdens mijn verblijf visite ontvangen. Is dit mogelijk?
Ja, dat kan. Gezellig! We ontvangen je visite graag op het resort. Blijft je visite ook slapen? Dat kan als er genoeg bedden zijn in de accommodatie. Meld dit bij de receptie. Dat kan voordat het verblijf plaatsvindt of tijdens de check-in. Voor de visite rekenen we alleen toeristenbelasting.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het ook mogelijk om mijn verblijf te verlengen?
Afhankelijk van beschikbaarheid kun je het verblijf verlengen. Dit kan tijdens het verblijf bij de receptie of voor aankomst telefonisch bij het Contact Center via telefoonnummer 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wordt er een borgsom gevraagd bij aankomst?
Het resort is gerechtigd om een borgsom te vragen van maximaal € 500. In de meeste gevallen zul je hier van te voren van op de hoogte worden gesteld door het resort. Dit staat tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden. Wanneer je vooraf wenst te weten of er een borgsom gevraagd wordt, adviseren wij om contact op te nemen met de receptie.

Hof van Saksen is een uniek familieresort in de Drentse natuur. In verband met het behoud van het rustige en familiaire karakter is het resort niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar en gelden strikte huisregels. Voorafgaand aan het verblijf kan een borgsom worden gevraagd die maximaal € 500 per accommodatie bedraagt.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat zijn de aankomsttijden en verblijfslengtes bij Hof van Saksen?
De receptie is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur. De actuele openingstijden staan in de Hof van Saksen App. Er is 24-uurs security aanwezig voor het geval je na sluitingstijd arriveert. 

Op de dag van aankomst kun je vanaf 12.00 uur inchecken bij de receptie. De accommodatie staat vanaf 16.00 tot je beschikking. Vertrek je op maandag of vrijdag dan verlaat je de accommodatie uiterlijk om 10.30 uur. Op de dag van vertrek kun je nog de gehele dag gebruikmaken van onze faciliteiten. De sleutelpas waarmee je toegang hebt tot de Pool en de Harrewar is geactiveerd tot 13.00 uur bij vertrek op maandag of vrijdag.

Een verblijf op Hof van Saksen heeft de volgende lengtes:
Weekendverblijf: van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.30 uur (3 nachten).
Midweekverblijf: van maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (4 nachten).
Weekverblijf: van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (7 nachten) of van maandag 16.00 uur tot maandag 10.30 uur (7 nachten).
Combinatie van deze verblijven is ook mogelijk op basis van beschikbaarheid.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Met hoeveel personen kan ik gebruik maken van de accommodatie?
In de omschrijving van de accommodatie staat aangegeven voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. Dit aantal komt overeen met het aantal beschikbare bedden in de accommodatie en is het maximaal aantal toegestane personen. Vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk meer personen te accepteren. Er kunnen dus geen extra slaapplaatsen in de accommodatie gerealiseerd worden. Kinderen t/m 2 jaar slapen in een kinderbedje. Er is slechts één kindje in een kinderbedje toegestaan per accommodatie (m.u.v. de grote accommodaties, hier passen meerdere kinderbedjes).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.