Culinair

Laat u culinair verrassen door de bijzondere kookkunsten van onze chefkok in het Grand Café. Of kom met de hele familie naar Gusto en proef de Italiaanse sfeer. Voor elke smaak en voor elk gezelschap is er een restaurant naar keuze. En de keukens zijn allemaal even voortreffelijk. Fijne avond.
Bekijk alle restaurants en meer

Waterpret

Waterpret met een hoofdletter W. In ons zwemparadijs kan iedereen zich eindeloos uitleven. En voor de echte avonturiers hebben we vier spectaculaire indoorwaterglijbanen Wat is leuker dan samen de glijbanen trotseren, ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad? Het kan allemaal.

Waterparadijs | Glijbanen | Reglement glijbanen 

Spa & Wellness

Als u echt helemaal tot rust wilt komen, bezoekt u onze heerlijke Spa & Wellness. Hier geniet u van de verschillende sauna’s en baden. En verwen uzelf met een uitgebreide gezichtsbehandeling, een speciale massage of manicure. Alles kan, niets moet.
Bekijk de Spa & Wellness

Kinderen

Kinderen vervelen zich geen moment op Hof van Saksen. Klimmen in de klimtoren, trampolinespringen in de Bounz® Arena en eindeloos veel waterpret in de zwembaden. En dan is er ook nog de Harrewar: 1000 m² Indoorspeelparadijs. Er is echt van alles te beleven.
Bekijk de activiteiten

Indoor

In de Havezate en De Brink zijn alle leuke en belangrijke faciliteiten gehuisvest. Inchecken doet u bij de receptie in Havezate aan het recreatiemeer. Hier zitten ook onze restaurants met leuke terrassen. Beneden vindt u de Spa & Wellness, de fitnessruimte, de Gift & Fashion Shop én de zwembaden met de spectaculaire glijbanen. In De Brink leven kinderen zich o.a. uit in de Bounz® Arena en in speelparadijs Harrewar. Bij Noordermarkt kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en lokale lekkernijen.
Bekijk alle faciliteiten in De Brink en Havezate

Outdoor

Ook buiten valt er van alles te beleven. Zo kunt u met de hele familie minigolf spelen op de nieuwe Family Adventure Golf en kunnen kinderen klimmen in de klimtoren. Of ze doen mee aan een van de vele activiteiten op het multifunctionele sportveld. En in de zomer zit iedereen graag aan het recreatiemeer. Dat is nog eens vakantie.
Bekijk alle buitenactiviteiten

Omgeving

Maak een wandeling en geniet van de rust en de ruimte. Of fiets naar een van de drie prachtige nationale parken in de buurt. Bent u een echte golfliefhebber? Dan heeft u keuze uit maar liefst vijf golfbanen midden in het mooie Drenthe. En kinderen kijken hun ogen uit in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en op het Boomkroonpad. Veel plezier.
Verken de omgeving

Hof van Saksen App

Haal alles uit uw verblijf! Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Ontdek wat er allemaal te doen is op en rond het resort, reserveer direct een tafel in één van de restaurants of bekijk de resortplattegrond.
Hof van Saksen App