Culinair

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer culinair

Waterpret

Beleef met het hele gezin volop waterpret op het resort. Zo kunt u sportief banen trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de whirlpools of samen met uw kinderen van de 107 meter lange wildwaterbaan.
Alles over waterpret

Spa & Wellness

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Bekijk het Spa & Wellness aanbod

Kinderen

Een verblijf op het resort doet ieder kinderhart sneller kloppen. Spelen in Indoorspeelparadijs Harrewar (1.000 m²), springen in de Bounz® Arena of relaxen in de Hang-Out. En onze Kinder Academies combineren plezier en educatie. Met andere woorden buitengewoon veel speelplezier!
Alles voor kinderen

Indoor

In twee kenmerkende gebouwen op het resort, de Havezate en De Brink, vindt u vele faciliteiten op topniveau. Naast meerdere uitstekende restaurants, een uitgebreide Spa & Wellness en een design zwembad, kunt u ook eindeloos winkelen in de Gift & Fashion Shop en Noordermarkt (supermarkt) met breed assortiment.
Alle indoor voorzieningen

Outdoor

Ook buiten valt er voor de hele familie het hele jaar door van alles te beleven op Hof van Saksen. Van klimmen en klauteren op de klimtoren tot het spelen van FootGolf en sportief plezier op het multifunctioneel sportveld. Bij goed weer bieden de recreatieplas en recreatiestrand tal van actieve en ontspannende mogelijkheden.
Outdoor mogelijkheden

Omgeving

Wandelend of fietsend kunt u de schoonheid van de drie nabijgelegen nationale parken ontdekken en golfliefhebbers hebben de keuze uit wel vijf golfbanen in de buurt. Kinderen hebben de tijd van hun leven in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en op het Boomkroonpad. Veelzijdig Drenthe!
Meer tips in de omgeving