Vernieuwingen op het resort
Op Hof van Saksen heeft iedereen hetzelfde doel: onze gasten buitengewoon laten genieten van hun vakantie. Om een verblijf nog unieker en exclusiever te maken wordt er dan ook volop vernieuwd op het resort. En het resultaat mag er zijn: zo is er een spiksplinternieuwe, razendsnelle glijbaan, ons gigantische Indoorspeelparadijs Harrewar is flink uitgebreid en ondergaan onze boerderijen een metamorfose. Bekijk hieronder wat er allemaal nieuw is. 
HSN Water slide Subito
Nieuw: Subito
Gloednieuw en het slotstuk van ons unieke waterpark: Subito. Tijdens 'een reis tussen de sterren' schiet je door de spectaculaire buis met lichteffecten, met een tussenstop in de ronding waar je een tijdje rondtolt. Tot je je weg weer vervolgt naar het tweede enerverende deel van de glijbaan. En... uiteindelijk weer op vaste bodem arriveert. 
HSN Belevingsfotografie 2024
Vernieuwd: indoorspeelparadijs Harrewar
Het indoorspeelparadijs Harrewar is vernieuwd. Met meer dan 1.000 m² is het een avontuur voor onze jonge gasten tot en met 12 jaar. Met een nieuw baby- en peuterparadijs, waar de allerkleinsten zich zullen vermaken. Verdeeld in drie zones: een speciale ruimte voor baby’s tot 6 maanden om te ontdekken en ontspannen. De kruipertjes tot 2 jaar spelen en leren in hun eigen omgeving. De 2 tot 4-jarigen leven zich uit op het klim- en klautertoestel.
Spelen én ontwikkelen
HSN belevingsfotografie 2024
Geheel vernieuwde boerderijen
Tot en met 2025 vernieuwen wij (in fasen) al onze boerderijen. Van compleet vernieuwde Luxe en Wellnessboerderijen ontworpen door de bekende interieurontwerper Piet Boon, tot prachtige ‘Kinder’boerderijen en Newbornboederijen. Voorzien van alle gemakken voor onze grote en onze kleine gasten. Voor grotere familiegroepen en drie generatie vakanties zijn de Family Fun boerderijen of de luxe Culinaire boerderijen een aanrader. Neem gerust een kijkje.
Vernieuwde typen