Vernieuwingen op het resort
Op Hof van Saksen heeft iedereen hetzelfde doel: onze gasten buitengewoon laten genieten van hun vakantie. Om een verblijf nog unieker en exclusiever te maken wordt er dan ook volop vernieuwd op het resort. En het resultaat mag er zijn: zo is er een spiksplinternieuwe, razendsnelle glijbaan, wordt ons gigantische Indoorspeelparadijs Harrewar momenteel flink uitgebreid en ondergaan onze boerderijen een metamorfose. Bekijk hieronder wat er allemaal nieuw is. 
HSN Glijbaan Presto 2017
Nieuw: Subito
Gloednieuw en het slotstuk van ons unieke waterpark: Subito. Tijdens 'een reis tussen de sterren' schiet je door de spectaculaire buis met lichteffecten, met een tussenstop in de ronding waar je een tijdje rondtolt. Tot je je weg weer vervolgt naar het tweede enerverende deel van de glijbaan. En... uiteindelijk weer op vaste bodem arriveert. 
Deze winter: opening vernieuwd indoorspeelparadijs Harrewar
Het indoorspeelparadijs Harrewar wordt vernieuwd. Met meer dan 1.000 m² is het een avontuur voor onze jonge gasten tot en met 12 jaar. Deze winter opent het nieuwe baby- en peuterparadijs, waar de allerkleinsten zich zullen vermaken. Met een verdeling in drie zones: een speciale ruimte voor baby’s tot 6 maanden om te ontdekken en ontspannen. De kruipertjes tot 2 jaar spelen en leren in hun eigen omgeving. De 2 tot 4-jarigen leven zich uit op het klim- en klautertoestel.
Spelen én ontwikkelen
HSN 4L 4LW 6L 6LW
Geheel vernieuwde boerderijen
Tot en met 2025 vernieuwen wij (in fasen) al onze boerderijen. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen onze compleet vernieuwde Luxe- en Wellnessboerderijen, Comfort Extra-boerderijen en ontdek wat voor unieke extra's we hebben toegevoegd aan onze compleet gerenoveerde 'Kinder'boerderijen.
Vernieuwde typen