Sinterklaasprogramma

18 november t/m 5 december 2023

De Pieten komen naar Hof van Saksen! Misschien kom jij ze wel tegen...

Reserveren
Sinterklaasoptocht
Zaterdag 2 december 2023 brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan Hof van Saksen. Met een grote stoet voertuigen vormen we een feestelijke optocht en maken we een ronde over het resort. We gaan zingen, springen en... héél veel pepernoten eten.
Pieten Flitsbezoek
De Pieten komen voor een flitsbezoek langs bij je accommodatie om een cadeautje af te leveren. Dat is superleuk! Reserveer tijdens je verblijf, voor het hele gezin, één plekje in de Hof van Saksen App en ergens tijdens het gereserveerde tijdslot zullen de Pieten aanbellen en een cadeautje overhandigen aan de voordeur.

Het Pieten Flitsbezoek is op woensdag, donderdag, zaterdag, zondag en dinsdag 5 december in de periode van 18 november t/m 5 december. Dus kom naar de voordeur als je de bel hoort, want ze zijn er in een flits vandoor! 


Schoentje knutselen

Kom naar de Knutsel Academie en knutsel je eigen schoentje. Of neem hem mee en knutsel jouw schoentje in de boerderij. Is ie klaar? Dan mag je deze zetten in de Harrewar. Zing een mooi liedje en kom de volgende ochtend kijken of er een verassing in zit.

Pietenboerderij

Ook dit jaar komen er weer een aantal Pieten overnachten op Hof van Saksen. Zij hebben zelfs een eigen pietenboerderij (700). De pieten zijn zo druk met alle cadeautjes sorteren dat het niet toegestaan is om naar binnen te gaan. Wel mag je de hele dag door de ramen gluren. Doe het wel stiekem... misschien zie je de Pieten dan wel. Shhhh, wees heel stil want de Pieten liggen overdag te slapen. De goedheilig man vindt het heel erg leuk om kleurplaten en tekeningen van jou te ontvangen. Lever ze snel in bij de pietenboerderij en dan geven de Pieten het een mooie plekje.

Van Delft Pepernoten shop

Wist je dat bij de Noordermarkt nu al lekkers voor de Sint periode wordt verkocht? Het assortiment wordt tijdens de Sinterklaasperiode nog verder uitgebreid! Onder andere met een grote collectie peper -en kruidnoten van Van Delft. Dat wordt smullen!

Gift & Fashion Shop

Laat je verassen en verleiden in onze Gift & Fashion Shop. Zo vindt de goedheilig man hier cadeaus zoals Lego, leesboeken, spelletjes, knuffels en puzzels. Maar ook warme mutsen, dikke truien, heerlijke geuren van Atelier Rebul en ieders favoriete Ritualsproduct.

Ontbijt in de boerderij

Laat het onbtijt in de boerderij bezorgen door een echte Piet! Heerlijke verse broodjes, beleg, fruit en wat te drinken. Een heerlijke verrassing voor de kinderen op de vroege morgen.

Pietenontbijt

Het ontbijt wordt bezorgd door een Piet op de volgende dagen:

  • Zondag 19 november
  • Woensdag 22 november
  • Zondag 26 november
  • Woensdag 29 november
  • Zondag 3 december
  • Dinsdag 5 december

Bestel snel het ontbijt in de boerderij via onderstaande button.

Bestel jouw ontbijt in de boerderij
Boek jouw Sinterklaasverblijf