Ontspannen in de winter op Hof van Saksen

Een buitengewoon begin van het jaar
Van 29 oktober 2021 tot 14 februari 2022
Reserveer uw verblijf

Winter op Hof van Saksen

Genieten van een buitengewone en sfeervolle winter met uw gezin op Hof van Saksen. Maak een winterse wandeling langs alle kunstwerken op het Resort, en daarna lekker opwarmen voor de openhaard met een grote mok warme chocomelk (en slagroom). Of lekker creatief bezig zijn met de kids, dankzij de toffe dingen van de Thuis Academie. En aan het eind van de dag culinair genieten in uw eigen boerderij dankzij de take-away en bezorging van onze restaurants.
    • Zorgeloos boeken
    • Luxe accommodaties
    • Culinair genieten
    • Uitstekende WiFi

    Boek nu uw verblijf in de winter in de periode van 29 oktober 2021 tot 14 februari 2022 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Thuiswerken op Hof van Saksen

Werken en vakantie zijn op Hof van Saksen eenvoudig te combineren. Dankzij de uitstekende wifi op het hele resort kunt u werken waar en wanneer u wilt. En is ontspanning heel dichtbij. Even een frisse neus halen tijdens een wandeling over het resort. Of sluit de dag af met een fietstocht door de Drentse natuur. Over het eten hoeft u niet na te denken. Onze koks koken graag voor u. U zult zien dat even veranderen van omgeving energie geeft.

Culinair genieten

Onze koks maken de lekkerste gerechten met de allerbeste ingrediënten uit de streek. Zo kunt u dagelijks culinair genieten in één van onze restaurants of met een privé kok in uw boerderij.

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij bijvoorbeeld een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Winterse kunstwandeling

Trek er samen op uit en ontdek de prachtige architectuur en de unieke kunstwerken op ons resort. Het grootste stilleven van Henk Helmantel in de Havezate bijvoorbeeld. Of de prachtige sculpturen verspreid over ons resort. Neem ook zeker een kijkje bij de Rode Hond en leer meer over zijn bijzondere boodschap. Onze kunstroute leidt u langs al het moois op het resort.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Extra luxe
Luxe
Comfort

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.