korting tot 40%

Ontspannen in de winter op Hof van Saksen

Een buitengewoon begin van het jaar
Aankomsten tot 13 februari 2021
Reserveer uw verblijf

Winter op Hof van Saksen

Genieten van een buitengewone en sfeervolle winter met uw gezin op Hof van Saksen. Maak een winterse wandeling langs alle kunstwerken op het Resort, en daarna lekker opwarmen voor de openhaard met een grote mok warme chocomelk (en slagroom). Of lekker creatief bezig zijn met de kids, dankzij de toffe dingen van de Thuis Academie. En aan het eind van de dag culinair genieten in uw eigen boerderij dankzij de take-away en bezorging van onze restaurants.
    • Zorgeloos boeken
    • Luxe accommodaties
    • Culinair genieten

    Boek nu uw verblijf in de winter in de periode van 4 januari tot 13 februari 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij bijvoorbeeld een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Winterse kunstwandeling

Trek er samen op uit en ontdek de prachtige architectuur en de unieke kunstwerken op ons resort. Het grootste stilleven van Henk Helmantel in de Havezate bijvoorbeeld. Of de prachtige sculpturen verspreid over ons resort. Neem ook zeker een kijkje bij de Rode Hond en leer meer over zijn bijzondere boodschap. Onze kunstroute leidt u langs al het moois op het resort.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Extra luxe
Luxe
Comfort

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.