Op vakantie met kleine kinderen

Van baby tot peuter. Verken de kinderfaciliteiten en activiteiten op het resort.
Reserveren
Genieten voor alle leeftijden
Samen met jouw baby of peuter beleef je een buitengewone vakantie in de Newborn- of kinderboerderij. Overnachten is een feestje voor jong & oud. Jouw verblijf is helemaal compleet. Van boodschappenservice bij aankomst tot gratis kinderstoel of bedje. Het muzikale peuterbad en indoorspeelparadijs Harrewar zijn geliefd. Net als de oppasservice. Zo heb je ook echt even tijd voor elkaar!
Oppasservice op het resort
Tijdens de vakantie samen een avond culinair genieten in een van onze restaurants en volledig tijd voor elkaar hebben. Dat kan dankzij onze oppasservice! Terwijl je een keuze maakt van ons menu is jouw kindje in vertrouwde handen bij de gediplomeerde oppas van oppasservice Ot & Sien. Gewoon in jouw eigen boerderij. Fijne avond!

Onze speciale boerderijen

Op vakantie met je pasgeboren baby? In onze Newborn boerderij (type 4CEN) is alles voor de allerkleinste aanwezig. Van wieg tot tummytub en van flessenwarmer tot videobabyfoon. Dat scheelt een hoop gesjouw. En de grotere broer of zus slaapt in een heuse bedstee.

In de speciale Kinderboerderijen (type CK) is echt aan alles gedacht voor de kinderen. Spelletjes, kleurtjes, speelgoed, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En natuurlijk slapen ze in heuse stapelbedden. Het is tenslotte vakantie.
Lekker spelen!

Op het resort is het heerlijk spelen. In de grote strandspeeltuin met speelboot en peuterschommel bijvoorbeeld. Tussen de boerderijen zijn ook veel leuke speeltuinen te vinden. Samen met Indoorspeelparadijs Harrewar zijn uren speelplezier zo een zekerheid tijdens de vakantie.

Ook ouders komen tot rust..

Kindvriendelijke restaurants

In onze restaurants zijn alle gasten welkom, groot en klein. Zo genieten kinderen bij Selfservice-restaurant Al Fresco van een eigen kinderbuffet (kinderen tot 4 jaar gratis) en spelen ze heerlijk in de speelhoek. Terwijl in het Grand Café en in Gusto heuse Lego®muren te vinden zijn. Zo is uit eten met het hele gezin een feestje voor iedereen.

Even helemaal niets

Kom helemaal tot rust in onze Spa & Wellness. En geniet van verschillende sauna’s en baden, ontspannende massages en uitgebreide gezichtsbehandelingen. Liever meer actie? Onze fitness is dagelijks geopend. Je begrijpt, alles kan, maar niets moet.

Ontdek de kunst

Unieke kunstwerken, prachtig ontworpen gebouwen en luxe inrichting van Piet Boon. Op Hof van Saksen kijk je je ogen uit. Zo vind je in hoofdgebouw Havezate niet alleen kunstwerken in het souterrain, maar ook in de verschillende restaurants. En vind je op verschillende plekken op het resort prachtige sculpturen. Wil je er geen één missen? Wandel dan de kunstroute. Je komt ogen tekort. 

Goed om te weten

Boodschappen

Stel je eens voor: wanneer je aankomt in je boerderij is de koelkast gevuld en staan de boodschappen op de tafel voor je klaar. Dat is nog eens een ontspannen begin van de vakantie. Kies dan voor ons boodschappenpakket of selecteer je eigen producten via onze webshop en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat in jouw boerderij.

Zwemluiers

Zwemluiers zijn verkrijgbaar bij de Noordermarkt, Gift & Fashion Shop, Poolbar en badpost. Daarnaast dienen baby's in alle baden (m.u.v. het peuterbad) gebruik te maken van een babyfloat. Babyfloats zijn te koop bij de Poolbar in het overdekte zwembad.

Kinderbed

Een kinderbed (campingbedje) is een bed voor de allerkleinsten. Deze is 1,20 x 0,60m. Geef bij het reserveren aan of je gebruik wilt maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Het eerste kinderbedje is gratis, voor eventuele extra kinderbedjes betaal je € 12,50 per kinderbed. In de Newborn (4CEN) en 4-persoons kinderboerderij (4CK) staat standaard een houten ledikant.