Oppasservice Bij Ot en Sien

Samen genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants of een bezoek aan de Spa & Wellness? Boek dan de oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Ot & Sien biedt opvangfaciliteiten aan kinderen vanaf de leeftijd van 6 weken en werkt met gekwalificeerde, betrokken en bekwame medewerkers, die allen in bezit zijn van een SPW 3 of 4 diploma en een bewijs van goed gedrag.

Het voordeel van de oppasservice is dat de kinderen gewoon op Hof van Saksen blijven. De kosten bedragen € 27,50,- per uur (inclusief 21% btw). Indien je de oppasservice wilt gebruiken voor meer dan vier kinderen is er een hoger tarief van toepassing, deze kun je opvragen via onderstaande contactgegevens.

Maak je gebruik van oppas in de avond? Dan komt de oppas in jouw accommodatie. Oppas overdag, afhankelijk van het aantal kinderen, vindt plaats in boerderij 727 waar alle voorzieningen aanwezig zijn van het kinderdagverblijf. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om tijdig te reserveren. Aanmelden voor de oppasservice kan door contact op te nemen met Kinderdagverblijf bij Ot & Sien via info@bijotensien.nl of door te bellen naar +31-(0)592 50 14 18 of
+31-(0)6 53 72 96 30.

Voor de oppasservice gaat u een overeenkomst aan met Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst. Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien is HKZ gecertificeerd ISO 9001.