Krijg ik na mijn betaling een betalingsbevestiging?
Als je vanuit “Mijn reservering” betaald hebt via iDeal, PayPal of Credit Card, ontvang je een betalingsbevestiging via e-mail. Als je betaald hebt via een elektronische overboeking, ontvangt je géén betalingsbevestiging. Je kunt de reservering online bekijken via de reserveringsbevestiging. Ook kun je de reservering bekijken in je account. Log in en voeg direct de reservering toe. Het reserveringsnummer vind je in het reserveringsbevestiging, die je hebt ontvangen per e-mail. Wanneer je nog niet hebt betaald ontvang je een bericht van ons. Helaas is het nog niet mogelijk om groepsboekingen online te bekijken en online te betalen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik ben mijn reserveringsbevestiging kwijt. Wat moet ik doen?
Je ontvangt de reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na het vastleggen van de reservering per e-mail. Indien je deze bevestiging kwijt bent geraakt, verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen met het Contact Center via telefoonnummer 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten). Wij zullen vervolgens de reserveringsbevestiging opnieuw naar je sturen per e-mail. Je dient deze goed te bewaren en (digitaal) mee te brengen naar het resort.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mijn factuur van een reservering is niet juist. Wat moet ik doen?
Indien Landal GreenParks de reservering in behandeling neemt, zendt Landal GreenParks per e-mail een reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na verrichting van de reservering. Deze dien je direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk medegedeeld te worden aan Landal GreenParks. Neem hiervoor telefonisch contact op met het Contact Center via telefoonnummer 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten). 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer moet ik mijn reservering betalen?
Bij het maken van een reservering vragen wij je om een aanbetaling te doen van 30% van het totaal te betalen bedrag.
Het restant bedrag van het totaal te betalen bedrag dient te zijn ontvangen door Hof van Saksen uiterlijk 8 weken voor de dag van aankomst op het park zoals staat aangegeven in de bevestiging van de reservering. Bij reservering binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf dien je direct het totale bedrag te betalen.

Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks daarom verwijzen wij je voor een volledig overzicht van alle betalingsvoorwaarden door naar de Algemene Voorwaarden van Landal GreenParks. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is online betalen veilig?
Voor Landal GreenParks en Hof van Saksen is veiligheid erg belangrijk. Wij behandelen gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Wij verzorgen dit door:
- Samenwerking met een betrouwbare partner als Ingenico.
- Gebruik te maken van een beveiligde omgeving voor het reserveringsproces inclusief het betalingsgedeelte.
- Gebruik te maken van een Secure Socket Layer (SSL)* om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van gegevens via Internet. Je kunt dit zien door het verschijnen van een hangslotje rechtsonder in het scherm op het moment dat je in het online betaalgedeelte bent. 

* SSL is een industrie standaard die wordt ondersteund door webbrowsers van onder andere Microsoft, Firefox (Mozilla), Google, Apple en Opera. Wij gebruiken het om je credit card of andere betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie volledig versleuteld (encrypted) over internet te verzenden zonder dat een andere persoon achter deze gegevens kan komen.
 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.