Een feest om nooit meer te vergeten

Live muziek komt naar je toe!
Heb je iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen en vier je dit in je boerderij? Wij komen graag met live muziek naar je toe. Je kunt zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor je uit een breed repertoire kunt kiezen.
Reserveren of meer informatie?
Muziek in de boerderij vindt plaats onder auspiciën van de stichting Chris Fictoor Foundation. Deze stichting coacht jonge musici en stimuleert hun optreden op bijzondere podia en locaties.
Voor meer informatie en een boeking kun je je rechtstreeks richten tot Chris Fictoor, te bereiken via +31-(0)6 53 79 96 35 of via c.w.a.fictoor@fictoor.nl.
De kosten
De musici zijn een hele avond tot je beschikking. Ze nemen een elektrische piano en kleine apparatuur mee ter versterking, passend bij de akoestiek en grootte van de boerderij. Voor een duo zang en piano zijn de kosten inclusief reiskosten, instrumentenvervoer en BTW totaal € 820,-. Voor een trio € 1.170,- en een kwartet € 1.520,-.