Live muziek in de boerderij

Heeft u iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen en viert u dit in uw boerderij? Wij komen graag met live muziek naar u toe. U kunt zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten.

Live muziek komt naar u toe!

Heeft u iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen en viert u dit in uw boerderij? Wij komen graag met live muziek naar u toe. U kunt zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor u uit een breed repertoire kunt kiezen.

Reserveren of meer informatie?

Muziek in de boerderij vindt plaats onder auspiciën van de stichting Chris Fictoor Foundation. Deze stichting coacht jonge musici en stimuleert hun optreden op bijzondere podia en locaties.
Voor meer informatie en een boeking kunt u zich rechtstreeks richten tot Chris Fictoor, te bereiken via +31-(0)6 53 79 96 35 of via c.w.a.fictoor@fictoor.nl.

De kosten

De musici zijn een hele avond tot uw beschikking. Ze nemen een elektrische piano en kleine apparatuur mee ter versterking, passend bij de akoestiek en grootte van de boerderij. Voor een duo zang en piano zijn de kosten inclusief reiskosten, instrumentenvervoer en BTW totaal € 820,-. Voor een trio € 1.170,- en een kwartet € 1.520,-.