Ik heb een vraag over:

Over Hof van Saksen

Kan ik Hof van Saksen vinden via social media?
Hof van Saksen is actief op verschillende social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Zo kun je ons op verschillende manieren laten weten wat je van onze dienstverlening en producten vindt. Stel gerust vragen, geef advies, deel je ervaring of vakantiefoto’s en video’s op verschillende social media. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Contact

Kan ik een adreswijziging doorgeven?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je adres online te wijzigen. Neem voor het wijzigen van het adres contact op met het Contact Center via telefoonnummer 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten). 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Wanneer je hier klikt, kun je jezelf direct aanmelden voor onze nieuwsbrief. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je ook een aantal commerciële e-mails ter voorbereiding op het verblijf op Hof van Saksen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe blijf ik op de hoogte van de diverse aanbiedingen?
Je blijft op de hoogte wanneer je jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Hierin staan allerlei leuke aanbiedingen. Of ga direct naar de aanbiedingen
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe kan ik me afmelden voor informatie per e-mail en / of per post?
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Geen probleem. In de e-mails die je van ons ontvangt staat een linkje waarmee je je eenvoudig weer kunt uitschrijven. Je ontvangt van ons dan geen e-mails meer.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waarom is het niet meer mogelijk een brochure aan te vragen?
Er is besloten geen brochure meer uit te geven. In de afgelopen jaren zoeken en vinden onze gasten alle informatie over Hof van Saksen steeds vaker online waardoor de vraag naar brochures sterk is gedaald. Als organisatie willen wij duurzaam en betrokken ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de natuur en onze leefomgeving. Daarom stappen wij bewust af van het maken en versturen van brochures en dragen we zo bij aan het op een duurzame en betrokken manier bereiken van onze organisatiedoelen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.