Is Hof van Saksen rookvrij?
Al onze accommodaties zijn rookvrij. Roken is alleen toegestaan bij de rookpalen te vinden bij de Havezate en de Brink. Het is niet toegestaan om te roken op een van de terrassen van onze horecagelegenheden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Iets te vieren?
Heb je iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen zoals een verjaardag of jubileum? En wil je dit graag vieren in je geboekte boerderij? Maak het compleet met het feestpakket. Wil je nog meer uitpakken? Wij komen graag met live muziek naar je toe. Je kunt hierbij zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor je uit een breed repertoire kunt kiezen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Welke regels gelden er als ik gebruik wil maken van de glijbanen?
Hoe spectaculair onze waterattracties ook zijn, de veiligheid van onze gasten staat uiteraard voorop. Daarom hanteren wij in ons zwemparadijs een reglement voor al onze gasten, van groot tot klein. Voor alle glijbanen geldt een minimale lengte van 120 cm. Daarnaast verschillen de regels per glijbaan. Bekijk voor de precieze regels per glijbaan ons reglement.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik op Hof van Saksen gebruikmaken van wifi?
Ja, op het resort kun je in alle accommodaties en in de hoofdgebouwen gratis gebruikmaken van wifi. En met HotSpots van KPN kun je op het resort gebruikmaken van draadloos internet met een laptop, mobiel of tablet. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er oppasservice voor kinderen?
Ja! Je kunt als gast van Hof van Saksen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Dit is een kleinschalige en flexibele kinderopvang in Grolloo. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb zorg nodig. Wat zijn de mogelijkheden op het resort?
Tijdens je verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe je zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. Bij Vegro hulpzorgwinkel kun je hulpmiddelen huren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag ik mijn huisdier meenemen?
Ja, dat kan. Zo kun je samen genieten van een vakantie samen met je hond. In enkele accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. De 2C, 2EL (love2stay), 4CN (Newborn), 4CK (Kinder boerderij), 4ELW (Wellnessboerderij), 6B1, 8LT, 18C en 24C accommodaties zijn huisdiervrij. Per huisdier betaal je € 5,75 per nacht.

Viervoeters zijn van harte welkom in de gangen van de Havezate en in het Grand Café. Zorg wel dat je hond hebt aangelijnd op het gehele resort, m.u.v. het hondenspeelveld. Laat je honden niet los in de wei bij parkeerplaatsen P2 en P3. Hierdoor schrikken de (zwangere) schapen. Het uitlaten kan op één van de twee uitlaatstroken, hier zijn poepzakjes en prullenbakken aanwezig. Kijk voor de locaties van de uitlaatstroken, het speelveld en parkeerplaatsen P2 en P3 op de resortplattegrond. Honden mogen zwemmen in de kleine vijvers. In het recreatiemeer en op het strand mogen geen honden komen.

Dagje weg zonder de hond? Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren (ca. 800 m). De kosten zijn € 19,00 per dag. Voor meer informatie en aanmelden bel +31-(0)6 27 53 36 76 of mail naar info@nieuwe-dieren.nl.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.