Ik heb een vraag over:

Vervoer

Ik kom met het openbaar vervoer kan dit?
Ja hoor, dat kan. Neem vanaf Station Assen bus 24 richting Stadskanaal en stap uit bij halte Veldweg in Nooitgedacht. Vanaf de halte loop je 50 meter terug en gaat linksaf de Veldweg op. Daarna is het nog 5 minuten rechtdoor lopen naar Hof van Saksen. 

Vanaf Assen neem je buslijn 21 richting Emmen. Je stapt uit in Nooitgedacht, bij halte "Marwijksoord". Vanaf de halte steek je de weg over en loop je de Veldweg op. Het resort is dan nog 10 minuten rechtdoor lopen.
 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn elektrische auto opladen?
Ja hoor, dat kan. Hof van Saksen heeft in totaal 26 laadplekken. Er zijn 20 laadplekken op P1 en 6 laadplekken op 'Parkeren Daggasten'. We willen iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om de auto te kunnen opladen. Daarom verzoeken we je om bij parkeerplaats P1 na 12 uur ruimte te maken voor de volgende auto. Na 12 uur wordt er automatisch een tarief van € 2 per uur in rekening gebracht. Bij parkeerplaats 'Parkeren Daggasten' wordt er na 6 uur automatisch een tarief van € 2 per uur in rekening gebracht.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kunnen we parkeren bij de accommodatie?
Om het authentieke karakter van de Saksische boerderijen geheel tot zijn recht te laten komen, is Hof van Saksen autoluw. Na het uitladen van je spullen bij de accommodatie kun je de auto parkeren op de centrale parkeerplaatsen P1, P2, P3 of P4. Ben je mindervalide en heb je hiervoor een verklaring? Geef dit dan aan bij de receptie voor een parkeerontheffing. Je kunt dan gebruikmaken van de daarvoor aangewezen mindervaliden parkeerplaatsen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Praktische informatie

Welke regels gelden er als ik gebruik wil maken van de glijbanen?
Hoe spectaculair onze waterattracties ook zijn, de veiligheid van onze gasten staat uiteraard voorop. Daarom hanteren wij in ons zwemparadijs een reglement voor al onze gasten, van groot tot klein. Voor alle glijbanen geldt een minimale lengte van 120 cm. Daarnaast verschillen de regels per glijbaan. Bekijk voor de precieze regels per glijbaan ons reglement.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het mogelijk om een fiets te huren op het resort?
Ja, dat is mogelijk! Op het resort is een fietsverhuur aanwezig met een ruim assortiment fietsen. De fietsverhuur is dagelijks geopend. In de Hof van Saksen App vind je openingstijden en kun je direct een fiets reserveren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Iets te vieren?
Heb je iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen zoals een verjaardag of jubileum? En wil je dit graag vieren in je geboekte boerderij? Maak het compleet met het feestpakket. Wil je nog meer uitpakken? Wij komen graag met live muziek naar je toe. Je kunt hierbij zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor je uit een breed repertoire kunt kiezen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook een dagje komen zwemmen op Hof van Saksen?
Jazeker, je kunt ook alleen een dagje komen genieten op het resort. Ga zwemmen in het zwemparadijs en race van de spannende glijbanen. Of spetter lekker rond in het muzikale peuterbad. 

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Alles over een dagje op Hof van Saksen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik op Hof van Saksen gebruikmaken van wifi?
Ja, op het resort kun je in alle accommodaties en in de hoofdgebouwen gratis gebruikmaken van wifi. En met HotSpots van KPN kun je op het resort gebruikmaken van draadloos internet met een laptop, mobiel of tablet. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er oppasservice voor kinderen?
Ja! Je kunt als gast van Hof van Saksen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Dit is een kleinschalige en flexibele kinderopvang in Grolloo. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is Hof van Saksen rookvrij?
Al onze accommodaties zijn rookvrij. Roken is alleen toegestaan bij de rookpalen te vinden bij de Havezate en de Brink. Het is niet toegestaan om te roken op een van de terrassen van onze horecagelegenheden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb zorg nodig. Wat zijn de mogelijkheden op het resort?
Tijdens je verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe je zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. Bij Vegro hulpzorgwinkel kun je hulpmiddelen huren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag ik mijn huisdier meenemen?
Ja, dat kan. Zo kun je samen genieten van een vakantie samen met je hond. In enkele accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. De 2C, 2EL (love2stay), 4CN (Newborn), 4CK (Kinder boerderij), 4ELW (Wellnessboerderij), 6B1, 8LT, 18C en 24C accommodaties zijn huisdiervrij. Per huisdier betaal je € 5,75 per nacht.

Viervoeters zijn van harte welkom in de gangen van de Havezate en in het Grand Café. Zorg wel dat je hond hebt aangelijnd op het gehele resort, m.u.v. het hondenspeelveld. Laat je honden niet los in de wei bij parkeerplaatsen P2 en P3. Hierdoor schrikken de (zwangere) schapen. Het uitlaten kan op één van de twee uitlaatstroken, hier zijn poepzakjes en prullenbakken aanwezig. Kijk voor de locaties van de uitlaatstroken, het speelveld en parkeerplaatsen P2 en P3 op de resortplattegrond. Honden mogen zwemmen in de kleine vijvers. In het recreatiemeer en op het strand mogen geen honden komen.

Dagje weg zonder de hond? Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren (ca. 800 m). De kosten zijn € 19,00 per dag. Voor meer informatie en aanmelden bel +31-(0)6 27 53 36 76 of mail naar info@nieuwe-dieren.nlVoor de pensionservice ga je een overeenkomst aan met Dierenpension Nieuwe Dieren. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Meer pakketten

Is er bedlinnen aanwezig in de accommodatie?
De bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er een keukendoekenpakket aanwezig in de accommodatie?
Er is standaard één theedoek en één keukendoek aanwezig in de accommodatie. Ook ligt er een servicepakket voor je klaar dat bestaat uit afwasmiddel, vaatwastabletten, vaatdoek en afwasborstel.  
Voor € 5,95 kun je een extra keukendoekenpakket reserveren.
 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er een handdoekenpakket aanwezig in de accommodatie?
Handdoeken hoef je niet mee te nemen, er liggen twee handdoeken p.p. voor je klaar in de accommodatie. Een extra handdoekenpakket kunt reserveren voor € 6,95 per persoon. Het pakket bestaat uit twee grote luxe handdoeken (70 x 140 cm) per persoon.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer zijn de schoolvakanties en feestdagen precies?
Wij hebben een overzicht van de landelijke schoolvakanties en feestdagen gemaakt.
De voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie zijn adviesdata van het Ministerie van Onderwijs. Informeer bij de school van je kind(eren) of de onderstaande periodes inderdaad gelden.
 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.