Kan ik een verblijf boeken met een afwijkende aankomstdag?
Op het resort kan je aankomen op maandag of vrijdag. Tijdens de feestdagen bieden we soms wel afwijkende aankomstdagen aan.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik wil maar 1 of 2 nachten verblijven, is dat mogelijk?
Op Hof van Saksen zijn de aankomst- en vertrekdagen op maandag en vrijdag. Daarom is het niet mogelijk om 1 of 2 nachten te boeken. Je kunt bij ons een boeking maken voor vrijdag tot maandag. Dat zijn in totaal 3 nachten. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om tijdens een verblijf later te arriveren of eerder uit te checken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Iets te vieren?
Heb je iets bijzonders te vieren op Hof van Saksen zoals een verjaardag of jubileum? En wil je dit graag vieren in je geboekte boerderij? Maak het compleet met het feestpakket. Wil je nog meer uitpakken? Wij komen graag met live muziek naar je toe. Je kunt hierbij zowel de muzikale bezetting als het repertoire kiezen. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten. De enthousiaste topmuzikanten zijn van vele markten thuis waardoor je uit een breed repertoire kunt kiezen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook een dagje komen zwemmen op Hof van Saksen?
Jazeker, je kunt ook alleen een dagje komen genieten op het resort. Ga zwemmen in het zwemparadijs en race van de spannende glijbanen. Of spetter lekker rond in het muzikale peuterbad. 

Neem vooraf altijd even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.
Alles over een dagje op Hof van Saksen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag ik vuurwerk afsteken op het resort?
Natuurlijk is het mogelijk om zelf vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan om vuurwerk rondom of tussen de accommodaties af te steken. Dit vanwege de rieten daken op onze accommodaties. Vuurwerk afsteken mag alleen op 31 december tussen 23.45-02:00 uur op het strand bij het recreatiemeer. Zo kunnen we samen genieten van een gezellige én veilige jaarwisseling. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hebben jullie kindvriendelijke accommodaties?
Ja zeker! In alle boerderijen vind je kindveilige stopcontacten en een traphekje. Alle stopcontacten zijn van binnenuit beveiligd. Het traphekje in de boerderijen is ontworpen voor kinderen tot 3 jaar en voldoet aan de Europese standaard norm EN 1930. In onze speciale 'Kinderboerderijen' is aan alles gedacht: speelgoed, een kindertafel met kinderstoeltjes en een kinderspeel-/slaapkamer met stapelbedden. Voor baby's is er een speciale 'Newborn boerderij'. Hier is aan alles gedacht zodat je zelf niet zoveel hoeft mee te nemen. Denk aan een babyslaapkamer met hangwieg, box, commode, babyfoon en zelfs een flessenwarmer.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is Hof van Saksen rookvrij?
Al onze accommodaties zijn rookvrij. Ook is het niet toegestaan om te roken op de terrassen van onze horecagelegenheden. Roken is alleen toegestaan bij de rookpalen. Deze vind je bij de 'Havezate' waar je binnen o.a. de receptie, het zwembad en de restaurants kunt vinden. En bij de 'Brink' vind je ook rookpalen. Dat is waar je o.a. het indoorspeelparadijs en de bowlingbaan kunt vinden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb zorg nodig. Wat zijn de mogelijkheden op het resort?
Tijdens je verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe je zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. Bij Vegro hulpzorgwinkel kun je hulpmiddelen huren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center.