Voorjaar op Hof van Saksen

Ontdek de kleuren van de lente.
Van 4 maart tot 4 april 2022
Reserveer uw verblijf

Vier het voorjaar

Tijdens het voorjaar kunt u met uw gezin op Hof van Saksen genieten van een buitengewoon verblijf. U kunt culinair genieten in een van onze restaurants, of heerlijk in uw eigen bungalow. De kinderen kunnen alle faciliteiten en activiteiten op het park ontdekken. Zo maken ze de mooiste creaties bij de Kinder Academies of leven ze zich uit op de Bounz® Arena.

Op het resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen en doen wij er alles aan om u zorgeloos te laten genieten. Wat de maatregelen betekenen voor onze faciliteiten is te lezen op onze corona-update pagina.
  • Culinair genieten
  • Luxe boerderijen
  • Uitstekende wifi op het hele resort

  Reserveer nu uw verblijf in de voorjaarsvakantie van 4 maart tot 4 april 2022 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Thuiswerken op Hof van Saksen

Werken en vakantie zijn op Hof van Saksen eenvoudig te combineren. Dankzij de uitstekende wifi op het hele resort kunt u werken waar en wanneer u wilt. En is ontspanning heel dichtbij. Even een frisse neus halen tijdens een wandeling over het resort. Of sluit de dag af met een fietstocht door de Drentse natuur. Over het eten hoeft u niet na te denken. Onze koks koken graag voor u. U zult zien dat even veranderen van omgeving energie geeft.

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin..

Speciale boerderijen

Het ontbreekt u aan niets tijdens een verblijf in één van onze luxe boerderijen. Zo zijn al onze accommodaties standaard voorzien van luxe Auping bedden, een Nespresso koffiemachine en uitstekende Wifi. Verder kennen we een aantal specials. Zoals accommodaties met een sauna, een luxe bubbelbad of accommodaties speciaal voor kinderen.

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Speciaal voor kinderen

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Daarnaast worden tijdens de kerstvakantie worden leuke activiteiten georganiseerd.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe