korting tot 10%

Paasvakantie op Hof van Saksen

Onbezorgd genieten aan het paasontbijt
Van 2 april tot 19 april 2021
Reserveer uw verblijf

Een onbezorgde paasvakantie

Van paaseieren versieren, verstoppen en zoeken tot volop waterpret voor iedereen. Een lang paasweekend op Hof van Saksen is volop genieten. Wie vindt de meeste eieren en wie durft als eerste van de steilste speedslide van Nederland of achteruit van de hoogste bandenglijbaan van de Benelux?
  • Culinair genieten
  • Kinder Academies voor alle leeftijden
  • Luxe boerderijen
  • WATERPRET voor iedereen

  Reserveer nu uw verblijf in de paasvakantie van 2 tot 19 april 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Creatief met Pasen

Eieren schilderen of ze met stickers versieren. Met Pasen ontstaan de mooiste ei-creaties. Nog meer zin in knutselen en creatief zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze Mode Academie of Techniek Academie. Ook leuk: met de knutselpakketjes van onze Thuis Academie kun je ook in je boerderij creatief aan de slag.

Culinair genieten

Genieten van een uitgebreid Paasontbijt. Laat het bezorgen in de accommodatie of stel zelf een ontbijt samen met de producten uit de Noordermarkt. De rest van de dag zijn er ook veel mogelijkheden. Lunchen in ons Grand Café. Of genieten van een Italiaanse avond bij Gusto. Liever in de boerderij eten? Take-away en bezorgmogelijkheden zijn er volop.

WATERPRET

Hof van Saksen heeft vier spectaculaire waterglijbanen. Breek snelheidsrecords of kom terecht in een vrije val. Of ga samen van de 107 meter lange wildwaterbaan! De allerkleinsten spelen en spetteren heerlijk in het muzikale peuterbad. Waterpret zoals het bedoeld is.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.