Najaar op Hof van Saksen

Een ontspannen verblijf
Van 12 november tot 20 december 2021
Reserveer uw verblijf

Een onvergetelijk najaar

Beleef het najaar met uw gezin op Hof van Saksen en geniet van een onbezorgd en heerlijk verblijf op ons resort. Van de prachtige najaarskleuren en de weidse omgeving. Maar ook van de luxe accommodaties, de verschillende activiteiten voor alle leeftijden en het ontspannen in onze Spa & Wellness bijvoorbeeld. Op het hele resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen. Zodat u onbezorgd kunt genieten van uw verblijf. 
    • Zorgeloos boeken
    • Uitstekende wifi op het hele resort
    • Luxe accommodaties
    • Kinder Academies voor alle leeftijden

    Bekijk het najaarsprogramma

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website. 

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Extra luxe
Luxe

Maak uw verblijf compleet

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij bijvoorbeeld een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Thuiswerken en vakantie

Werken en vakantie zijn op Hof van Saksen goed te combineren. Dankzij de uitstekende wifi op het hele resort kunt u werken waar en wanneer u wilt. En ontspanning is heel dichtbij. Zo klinkt relaxen in de Spa & Wellness na een werkdag heel fijn. En over het eten hoeft u niet na te denken. Onze koks koken graag voor u. U zult zien dat even veranderen van omgeving u energie geeft.

Kunst op en rond het resort

Prachtige architectuur en unieke kunstwerken. Op Hof van Saksen kijkt u uw ogen uit. In hoofdgebouw Havezate bijvoorbeeld vindt u prachtige schilderijen. Waaronder het grootste stilleven van Henk Helmantel. Maar ook buiten is van alles te ontdekken. Wilt u niets missen? Onze kunstroute leidt u langs al het moois op ons resort.

Luxe en comfort in eigen boerderij

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf