korting tot 25%

Najaar op Hof van Saksen

Een ontspannen verblijf
Van 12 november tot 20 december 2021
Reserveer uw verblijf

Een onvergetelijk najaar

Beleef het najaar met uw gezin op Hof van Saksen en geniet van een onbezorgd en heerlijk verblijf op ons resort. Van de prachtige najaarskleuren en de weidse omgeving. Maar ook van de luxe accommodaties, de verschillende activiteiten voor alle leeftijden en het ontspannen in onze Spa & Wellness bijvoorbeeld. Op het hele resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen. Zodat u onbezorgd kunt genieten van uw verblijf. 
    • Zorgeloos boeken
    • Uitstekende wifi op het hele resort
    • Luxe accommodaties
    • Kinder Academies voor alle leeftijden

    Boek nu uw verblijf in het najaar van 5 november tot 20 december 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Maak uw verblijf compleet

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk. Geniet van een heerlijke avond uit in een van onze restaurants. Er zijn ook verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden van Rapido en de Kookerij. Daarnaast bestelt u eenvoudig gerechten (telefonisch) via de Noordermarkt.

Kunst op en rond het resort

Prachtige architectuur en unieke kunstwerken. Op Hof van Saksen kijkt u uw ogen uit. In hoofdgebouw Havezate bijvoorbeeld vindt u prachtige schilderijen. Waaronder het grootste stilleven van Henk Helmantel. Maar ook buiten is van alles te ontdekken. Wilt u niets missen? Onze kunstroute leidt u langs al het moois op ons resort.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Extra luxe
Luxe