krokusvakantie op Hof van Saksen

Buiten gewoon genieten
Van 25 februari tot 7 maart 2022
Reserveer uw verblijf

Buitengewone krokusvakantie

In de voorjaarsvakantie genieten van een ontspannen verblijf in uw eigen boerderij. Op het resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen en doen wij er alles aan om u zorgeloos te laten genieten. Wat de maatregelen betekenen voor onze faciliteiten is te lezen op onze corona-update pagina.
  • Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen
  • Spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan
  • Luxe accommodaties

  Reserveer nu uw verblijf in de voorjaarsvakantie van 25 februari tot 7 maart 2022 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website. 

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Family Adventure Golf

Een 18-holes baan vol met smalle doorgangen, glijbanen, loopings en andere hindernissen. Iedere hole is op verschillende manieren te spelen en dus geschikt voor de hele familie. De 9-holes Putting Green is ideaal voor het oefenen van de hole-in-one.

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Speel en ontdek

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor elk wat wils. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Ook leuk: met de knutselpakketten kun je ‘thuis’ op het resort aan de slag.

Luxe en comfort in uw eigen bungalow

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf