Vier de kerstvakantie op Hof van Saksen

Sfeervolle dagen in een stijlvol decor
Van 24 december 2021 tot 10 januari 2022
Reserveer uw verblijf

Buitengewone feestdagen

Vier kerst op Hof van Saksen, geniet van het sfeervol verlichte resort en de tijd samen. Geniet dit jaar knus op de bank bij de haard, tijdens een culinair kerstdiner of beleef een spectaculaire dag in het zwembad. De hele vakantie zijn de kids creatief en actief bezig bij de Kinder Academie en ze leven zich uit in Indoorspeelparadijs Harrewar. Dat is genieten van buitengewone feestdagen. 
  • Zorgeloos boeken
  • Luxe accommodaties
  • Culinair genieten
  • Eindeloos speelplezier

  Reserveer nu uw verblijf in de kerstvakantie van 24 december 2021 tot 10 januari 2022 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Maak uw feestdagen extra bijzonder met een uitgebreid diner bij ons Grand Café, of kom Italiaans genieten bij Gusto. Blijft u liever in uw boerderij? Dan kunt u bijvoorbeeld uitgebreid gourmetten.

Winterse kunstwandeling

Trek er samen op uit en ontdek de prachtige architectuur en de unieke kunstwerken op ons resort. Het grootste stilleven van Henk Helmantel in de Havezate bijvoorbeeld. Of de prachtige sculpturen verspreid over ons resort. Neem ook zeker een kijkje bij de Rode Hond en leer meer over zijn bijzondere boodschap. Onze kunstroute leidt u langs al het moois op het resort.

Speciaal voor kinderen

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Daarnaast worden tijdens de kerstvakantie worden leuke activiteiten georganiseerd.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Extra luxe
Luxe
Comfort