Buitengewone Herfstvakantie

Onbezorgd genieten
Van 29 oktober tot 7 november 2021
Reserveer direct

Beleef de herfst

Heeft u al plannen voor de herfstvakantie? Verblijf op Hof van Saksen en geniet van het resort in prachtige herfstkleuren. Alle faciliteiten, op de Kook Academie na, zijn geopend. Waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met de door het RIVM afgegeven richtlijnen. Dat is zorgeloos genieten van spectaculaire waterglijbanen, Kinder Academies, Spa & Wellness, culinaire verrassingen en nog veel meer.
  • Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen
  • Spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan
  • Kinderacademies voor alle leeftijden
  • Bekijk het herfstvakantie programma

  Boek nu uw verblijf in de herfstvakantie in de periode van 29 oktober tot 8 november 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk. Geniet van een heerlijke avond uit in een van onze restaurants. Er zijn ook verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden van Rapido en de Kookerij. Daarnaast bestelt u eenvoudig gerechten (telefonisch) via de Noordermarkt.

Overdekt Gotcha Lasergamen

Daag elkaar uit voor een spannend potje laser tag (van oktober tot maart overdekt). Probeer door tactisch te spelen en je tegenstander te besluipen, met jouw team de hoogste score te behalen. De ultieme versie van tikkertje en verstoppertje! Wie verovert als eerste de vlag?

Speciale boerderijen

Het ontbreekt u aan niets tijdens een verblijf in één van onze luxe boerderijen. Zo zijn al onze accommodaties standaard voorzien van luxe Auping bedden, een Nespresso koffiemachine en uitstekende Wifi. Verder kennen we een aantal specials. Zoals accommodaties met een sauna, een luxe bubbelbad of accommodaties speciaal voor kinderen.
Hof van Saksen
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum