Herfst last minutes op Hof van Saksen

Onbezorgd genieten
Van 14 oktober tot 6 november 2022
Reserveer direct

Beleef de herfst

Reserveer uw herfst last minute. Verblijf op Hof van Saksen en geniet van het resort in prachtige herfstkleuren. Op het resort is genoeg te beleven, zo leven de kinderen zich uit op de Bounz®Arena en bij de Kinder Academies. U bent van harte welkom bij onze Spa & Wellness. En uiteindelijk eten jullie samen uitgebreid bij een van onze restaurants. Dat is zorgeloos genieten.
  • Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen
  • Spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan
  • Kinderacademies voor alle leeftijden

  Boek nu uw verblijf met een aankomst tussen 14 oktober en 6 november 2022. Bekijk de voorwaarden.
Bekijk het aanbod

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Belevingspark bij Joytime

Tussen 10.00 en 13.00 uur kan er tijdens de herfstvakantie op vertoon van de boerderijpas gratis gebruik worden gemaakt van het Belevingspark bij Joytime. Het ligt op 5 minuten rijden van het resort. In het Belevingspark biedt Joytime meer dan 20 verschillende activiteiten aan. Boogschieten zoals je het nog niet kent. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht? Ook zijn er uitdagende klimwanden, 10 meter hoog, geschikt voor ieder niveau. En wat dacht je van het spectaculaire net adventure, de hindernisbaan en survivalbaan, of een low ropes parcours en nog veel meer. Gegarandeerd plezier voor jong en oud! Bovendien mogen de jongsten (4 t/m 7 jaar) het "kleintje klimpark" doen, net zo leuk en stoer als het grote klimpark, maar minder hoog. Op de site van Joytime staat het overzicht van alle beschikbare activiteiten. Reserveren als gast van Hof van Saksen is niet nodig.

Meer informatie

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk. Geniet in uw accommodatie van heerlijke gerechten uit een van onze restaurants. Er zijn verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden. Daarnaast bestelt u eenvoudig gerechten (telefonisch) via de Noordermarkt.

Overdekt Gotcha Lasergamen

Daag elkaar uit voor een spannend potje laser tag (van oktober tot maart overdekt). Probeer door tactisch te spelen en je tegenstander te besluipen, met jouw team de hoogste score te behalen. De ultieme versie van tikkertje en verstoppertje! Wie verovert als eerste de vlag?

Speciale boerderijen

Het ontbreekt u aan niets tijdens een verblijf in één van onze luxe boerderijen. Zo zijn al onze accommodaties standaard voorzien van luxe Auping bedden, een Nespresso koffiemachine en uitstekende Wifi. Verder kennen we een aantal specials. Zoals accommodaties met een sauna, een luxe bubbelbad of accommodaties speciaal voor kinderen.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe