Te gekke activiteiten voor tieners

Racen van de nieuwe, langste trechterglijbaan ter wereld, springen in de Bounz® Arena of relaxen met leeftijdsgenoten. De speciaal voor tieners ingericht 10-er Lodge is er als hangplek, ontmoetingsplaats en uitvalsbasis voor 10-er activiteiten. In vakantieperiodes is er op Hof van Saksen een 10-er host die te gekke activiteiten organiseert samen met jongeren. En ervoor zorgt dat de tiener op het resort in contact komen met leeftijdsgenoten. Uw kind komt gegarandeerd met enthousiaste verhalen thuis na een bezoek aan Hof van Saksen.

Een buitengewone sensatie

Waterpret zoals het bedoeld is. Hof van Saksen heeft drie spectaculaire wateravonturen voor jullie in petto. Wie durft de supersnelle Presto, de waanzinnige Bombo en de sensationele Intenso te trotseren? Bekijk nu ook de nieuwe langste trechterglijbaan ter wereld: de Saltato.
Lees alles over de spectaculaire glijbanenBekijk de video

Hof van Saksen Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Hof van Saksen? Download dan onze nieuwste innovatieve app Hof van Saksen Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht door de natuur op het resort. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen en bekijken in augmented reality. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut bij Landal GreenParks.

NIEUW: Laser Tag

Een uitdagend spel, voor het hele gezin.
Probeer door tactisch te spelen en je tegenstander te besluipen met jouw team de hoogste score te behalen. De ultieme versie van tikkertje en verstoppertje!

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur in onze Laser Tag Arena. Een avontuurlijk landschap met heuvels, greppels en obstakels waarachter jij je perfect kunt verstoppen, speciaal aangelegd voor dit spel. De apparatuur registreert heel nauwkeurig of je geraakt bent door een andere speler. Na afloop van het spel kijken we naar de scores en zien we wie de winnaar is!

Ben je benieuwd en wil je dit ook meemaken? De Laser Arena vind je naast P1. Eén spel bestaat uit 2 rondes van 10 minuten en de kosten bedragen € 5,- per persoon per spel. Aanmelden kan bij de Receptie.

Lekker chillen in de Hang-Out

Even zonder ouders bijkomen van een drukke dag? Dat kan in de speciale Hang-Out. Natuurlijk is hier razendsnelle wifi. En ontmoet je nieuwe vrienden en vriendinnen aan de pooltafel of bij de speelautomaten. De Hang-Out is trouwens de hele dag open. Tot snel.

Kom naar de Bounz® Arena

Spring, stuiter en maak de allermooiste salto’s op de trampolines in de Bounz® Arena. Wie springt het hoogst? En wie uitgestuiterd is, kan wat lekkers bestellen bij de bar of even lekker bijkomen in de Hang-Out. Veel plezier.

Woont u in de omgeving van Hof van Saksen en wilt u een dag gebruik maken van Bounz® Arena Hof van Saksen?
Bekijk de video

Te gekke activiteiten met de 10-er host

Ben je 12 jaar of ouder en wil je tijdens de vakantie leeftijdsgenoten ontmoeten en samen met hen deelnemen aan te gekke activiteiten? Of mis je iets in ons programma en heb je een super gaaf idee? Kom dan naar de Hang-Out in De Brink en bekijk samen met onze 10-er host wat er nog meer mogelijk is aan activiteiten buiten het reguliere Edutainmentprogramma.

De 10-er host vindt plaats tijdens de vakantieperiodes.

Onderwaterscooters

Onder begeleiding leer je wat je allemaal met de onderwaterscooter kunt doen. Eerst een paar keer heen en weer, bochtjes maken, naar de bodem duiken en nog veel meer. Aan het einde van de clinic is er gelegenheid om te freestylen. Kortom, een activiteit vol spanning, avontuur en actie.

De activiteit met de onderwaterscooters vindt plaats tijdens de vakantieperiodes.

Mini Wellness

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 16 jaar zijn er beauty-treats voor het gezicht en voor de handen. Bijvoorbeeld Pretty Face of Pretty Hands. Wist je dat er ook regelmatig yoga workshops voor kinderen worden gegeven?

Sportief plezier op het multifunctioneel sportveld

Volop sportief plezier beleeft u op het multifunctioneel sportveld met een kunstgrasveld voor een actief potje voetbal, een basketbalveld, tafeltennistafels en slagplanken voor een spannende hockeywedstrijd. Daag elkaar uit! Wie gaat dit wedstrijdje winnen?

WILDLANDS: een werelds avontuur!

Maak kennis met de olifantenfamilie en klim hoog door de jungle tussen de apen. Ben je klaar voor een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd en ontmoet de twee leeuwenwelpen. Sta onder water oog in oog met ijsberen en verwonder je over de speelse zeeleeuwen. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.
Ontdek WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Boek uw perfecte verblijf
Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

Filter op:
  • Accommodatiegrootte
  • Indeling
  • Accommodatie - Speciale accommodaties
  • Accommodatiefaciliteiten
  • Labels