Vakantie met tieners

Stoere activiteiten en een echte 10-er Lodge!
Reserveren
Samen met leeftijdsgenoten
Bovenaan de langste trechterglijbaan ter wereld sta je even met knikkende knieën, eenmaal beneden wil je meteen nog een keer! En dat geldt ook voor een potje Lasergamen in de Gotcha Arena. Spanning en sensatie voor tieners is volop te vinden op het resort. En de speciaal ingerichte 10-er Lodge doet daar nog een schepje boven op. Nieuwe vrienden maken en samen met de 10-er host de tofste activiteiten bedenken en doen. Dat is pas vakantie!
Kies de accommodatie die bij je past

Genoeg te doen!

Waterpret

Vier spectaculaire glijbanen – van de snelste speedslide van Nederland tot de langste trechterglijbaan ter wereld! Nog meer waterpret beleef je in de 107 meter lange wildwaterbaan of op het recreatiemeer met strand. Have fun!

Laser Tag

Wie weet door tactisch te spelen de meeste punten te halen in de Gotcha Arena Lasergame? Verstop je achter de heuvels en obstakels of in een greppel en verras je tegenstanders! Eén spel bestaat uit twee rondes van tien minuten en kost €5,- per persoon.

Wifi

Dankzij de WiFi op Hof van Saksen blijf je gewoon in contact met je vrienden. En kun je net zo makkelijk filmpjes en je favoriete serie streamen. Niet alleen in je accommodatie, maar ook in de 10-er Lodge, de Hang-Out en de restaurants. Eigenlijk overal, dat is fijn!

Tijd voor actie!

Leef je uit op de trampolines in de Bounz Arena, of voel je een heuse Robin Hood bij het boogschieten. Ontmoet je vrienden op het multifunctionele sportveld en daag de familie uit voor een potje Family Adventure Golf of Foot Golf.
Hof van Saksen Adventure: onze game voor kids
Ga je binnenkort met de kids naar Hof van Saksen? Download dan onze nieuwste innovatieve app Hof van Saksen Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht door de natuur op het resort. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen en bekijken in augmented reality.
Reserveer jouw verblijf