Vakantie met peuter of kleuter

Fijne accommodaties en eindeloos veel speelmogelijkheden. Je beleeft het op het resort.
Reserveren
Voor de allerkleinsten
Uren spelen in het speelparadijs, spetteren in het muzikale peuterbad en eten in een restaurant waar een heuse LEGO muur is. Dat klinkt als vakantie en dat is het ook! De kinderboerderij biedt uitkomst, net als de oppasservice voor een avondje met zijn tweeën.
Kies de accommodatie die bij je past

Zoveel te beleven!

Samen spetteren

Speel met je kleintje op de instrumenten in het muzikale peuterbad of ga bijvoorbeeld lekker badderen in de whirlpool. Even een pauze met limonade en koffie voor de ouders, om vervolgens weer bovenop de watertrommels te klimmen. Of samen met papa of mama glijden door de wildwaterbaan.

Buitenspelen verveelt nooit

Tussen de boerderijen zijn veel leuke speeltuinen te vinden. Ontdek de grote strandspeeltuin aan het recreatiemeer met een speelboot en peuterschommel! Lekker spelen in het zand of rollend in het gras. Dat is leuk!

Kindvriendelijke restaurants

Genieten van het kinderbuffet (kinderen tot 4 jaar gratis) en spelen in de speelhoek: bij Selfservice-restaurant Al Fresco is aan alles gedacht. In het Grand Café staat een speciale Legomuur om kunstwerken mee te creëren. Bij Gusto proef je de lekkerste pizza's en pasta's; ons snackrestaurant Rapido valt goed in de smaak bij alle kinderen.
Dansen, klimmen en klauteren
Indoorspeelparadijs Harrewar biedt een veilige aparte speelplek voor de allerkleinsten. Beweeg en dans met uw kleintje tijdens Dreumestijd en kom daarna rustig aan doen bij de Knutsel Academie en in het leeshoekje. Houdt uw kindje van uitdaging? Voordat de oudere kinderen de Bounz Arena® betreden, kunnen de peuters springen op de trampolines.
Reserveer jouw verblijf