Dolenthousiaste kids

Salto’s maken, springen en stuiteren op de trampolines in de Bounz® Arena. Klimmen tot de nok op de twister en abseilend naar beneden. Ieder kind vermaakt zich. Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen van alle leeftijden uit. Bijvoorbeeld op de Avonturen Academie met een zelfgemaakt vlot het water op of de mooiste hutten bouwen op de Bouw Academie. Het is niet alleen leuk, ze leren er ook nog wat van.

Hof van Saksen Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Hof van Saksen? Download dan onze nieuwste innovatieve app Hof van Saksen Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht door de natuur op het resort. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen en bekijken in augmented reality. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut bij Landal GreenParks.

Unieke Kinder Academies

Archeologische opgravingen uitvoeren, hutten bouwen, kokkerellen, knutselen of je eigen haute couture maken. Op Hof van Saksen kan het allemaal. Er is enorm veel te doen voor alle leeftijden. En u? U doet natuurlijk ook mee.
Ontdek onze Kinder Academies

Een buitengewone sensatie

In ons waterparadijs leeft iedereen zich eindeloos uit. En voor de echte avonturiers (vanaf 7 jaar en ouder en met zwemdiploma) hebben we drie spectaculaire indoor waterglijbanen. Wat is leuker dan samen de grootste indoor waterglijbaan ter wereld te trotseren, te ontspannen in de whirlpool of je pijlsnel laten meenemen van de wildwaterbaan.
Waterpret

Klim, klauter, spetter en spatter

Buiten aan ons recreatiemeer ligt een groot zandstrand met een waanzinnig leuke en uitdagende speeltuin. Verover het piratenschip en zwier vervolgens met de kabelbaan terug naar het vasteland. Beklim de hoge toren. Geniet van het uitzicht en ga glijdend weer naar beneden. En is het lekker weer, dan dobberen u en de kids op een luchtbedje heerlijk in het zwemmeer.

Plezier en uitdaging in het indoorspeelparadijs

Avontuur voor ieder kind. Klauteren in de klimrekken, glijden van de glijbanen en rollen en dollen in de ballenbak. De Harrewar is meer dan 1.000 m² speelplezier. Probeer ook de Twister of de touwladder. Klim tot aan de nok en ga abseilend weer naar beneden.

Fantastische vakantieprogramma’s

Tijdens de schoolvakanties, doen we er op Hof van Saksen nog een gewoon een schepje boven op. Voor u en de kinderen bedenken we de leukste en meest uitdagende activiteiten. Het programma is seizoensgebonden en daarom elke keer dat u bij ons bent anders. Nieuwsgierig wat we organiseren tijdens uw verblijf?
Bekijk alle activiteiten op Hof van Saksen

Kom naar de Bounz® Arena

Spring, stuiter en maak de allermooiste salto’s op de trampolines in de Bounz® Arena. Wie springt het hoogst? En wie uitgestuiterd is, kan wat lekkers bestellen bij de bar of even lekker bijkomen in de Hangout. Veel plezier.
Bekijk de videoMeer informatie voor daggasten

Sportief plezier op het multifunctioneel sportveld

Volop sportief plezier beleeft u op het multifunctioneel sportveld met een kunstgrasveld voor een actief potje voetbal, een basketbalveld, tafeltennistafels en slagplanken voor een spannende hockeywedstrijd. Daag elkaar uit! Wie gaat dit wedstrijdje winnen?

WILDLANDS: een werelds avontuur!

Maak kennis met de olifantenfamilie en klim hoog door de jungle tussen de apen. Ben je klaar voor een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd en ontmoet de twee leeuwenwelpen. Sta onder water oog in oog met ijsberen en verwonder je over de speelse zeeleeuwen. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.
Ontdek WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Boek uw perfecte verblijf
Hof van Saksen
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

Filter op:
  • Accommodatiegrootte
  • Indeling
  • Accommodatie - Speciale accommodaties
  • Accommodatiefaciliteiten
  • Labels