Volop waterpret en oneindig speelplezier

Verken het resort
Reserveren
Ontdek en beleef
Op het resort is zoveel te ontdekken en beleven. Spectaculaire waterpret bijvoorbeeld, springen op de trampolines in de Bounz® Arena, een boot leren bouwen of je eigen tas ontwerpen in een van de Kinder Academies en chillen in de 10-er Lodge. Vervelen is geen optie.
10-er Lodge

De speciaal voor tieners ingerichte 10-er Lodge is er helemaal voor jullie. Als hangplek, ontmoetingsplaats en uitvalsbasis voor te gekke activiteiten. In vakantieperiodes is er een 10-er host die samen met jullie deze activiteiten organiseert. Welke dat zijn? Dat bepaal je zelf. Het programma wordt namelijk samen met jullie gemaakt. Fijne vakantie!

Nog meer leuks

Onze unieke Kinder Academies dagen echt alle kinderen en hun (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. En het is niet alleen leuk, ze leren er ook nog wat van. Nu alleen nog even kiezen!

Appen met je vrienden

Dankzij de WiFi op Hof van Saksen blijf je gewoon in contact met je vrienden. En kun je net zo makkelijk filmpjes en je favoriete serie streamen. Niet alleen in je accommodatie, maar ook in de 10-er Lodge, de Hang-Out en de restaurants. Eigenlijk overal, dat is fijn!