Programma zomervakantie 2019*

De zomer is dé tijd van het jaar om buiten te genieten. Voor kinderen zijn er weer genoeg activiteiten waar zij hun energie in kwijt kunnen: doe mee aan de Hockey Challenge of race van de nieuwe, langste trechterglijbaan ter wereld Saltato. Zoekt u verkoeling? Haal een ijsje bij de Noordermarkt of ga naar de strandbioscoop aan het recreatiemeer. Een zomer om nooit te vergeten.

* Het programma voor 2020 is op dit moment nog niet bekend. Deze pagina geeft een indruk van het programma van 2019.


Zomervakantie

Uw zomervakantie op Hof van Saksen: een buitengewone beleving. van 3 juli tot 31 augustus 2020

Een greep uit het programma van 2019:

Vernieuwde boogschietbaan en 10-er Lodge

Wie schiet er in de roos? Na de vernieuwing biedt de boogschietbaan vanaf medio juli ruimte voor acht schutters tegelijkertijd. Kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom om aan hun vaardigheden te werken, onder begeleiding van het edutainmentteam. Op dezelfde locatie komt ook de nieuwe 10-er Lodge. Hier komen tieners op aankomstdagen samen om elkaar te leren kennen. De perfecte uitvalsbasis voor al onze 10-er activiteiten en 10-ers.

Family Adventure Golf

Onze nieuwe Family Adventure Golf is het summum voor iedereen die van buitensport en golf houdt. Op de 18-holes baan beleeft u plezier met het héle gezin. Het uitdagende parcours is twee keer zo lang als de gemiddelde mini golfbaan. Smalle doorgangen, glijbanen en loopings zijn slechts een paar hindernissen die genomen moeten worden. Omdat u alle holes op verschillende manieren kunt spelen, is het de perfecte activiteit voor jong en oud.

Sensationele waterglijbanen

Waterliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij Hof van Saksen. Naast een wedstrijdbad, recreatiemeer en wildwaterbaan zijn er ook wel 4 spectaculaire indoor waterglijbanen om vanaf te racen. Glijd van de Bombo, de Intenso, de Presto en de nieuwe Saltato: de langste trechterglijbaan ter wereld.
Lees meer over de glijbanen

Bootcamp

Wilt u tijdens uw verblijf op Hof van Saksen blijven werken aan uw conditie en sportprogramma? Dat kan! Deze zomer kunt u kiezen uit Bootcamp, Boksfit, Canicross, Ouder-Kind Bootcamp en Personal Training. Samen met uw hond trainen? Dat kan tijdens Canicross. Uw kinderen kunnen tijdens de Ouder-Kind Bootcamp op een speelse wijze met u meetrainen.  

Auping Hockey Challenge

Op 20 en 21 juli organiseert Hof van Saksen de Auping Hockey Challenge voor kinderen van 6 tot 14 jaar op het multifunctionele sportveld. 20 juli is dat onder leiding van twee bekende internationals, Margot van Geffen en Mink van der Weerden. Een unieke kans voor uw kinderen om met professionals op het veld te staan. De clinics zijn zowel in de ochtend als de middag, inclusief een finaleronde ‘Beat the Pro’ en uiteraard is er gelegenheid voor een Meet & Greet met de Pro’s.

De clinics worden in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en samenwerkingspartner Auping georganiseerd.

Sunday Chill

Elke zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur wordt het terras bij Rapido omgetoverd tot de ideale lounge plek. De barbecue wordt aangestoken en de bar buiten gezet. Geniet van het fantastische uitzicht over het meer met een heerlijke cocktail en een zalm-gambaspies. De echte vleesliefhebber kiest voor huisgerookte spareribs van de smoker of gaat voor een wrap Mexicaanse stijl. Geniet vooral ook van DJ. Dr Anders en solo violiste POSHA die live zomerse loungemuziek spelen met een vleugje funk.

Culinair genieten in de zomer

Deze zomer kunt u in alle restaurants volledig genieten. Zo wordt er in Gusto elke week een ander typisch Italiaans gerecht geserveerd, in Grand Café kunt u genieten van fingerfood, kleine hapjes en elke woensdagmiddag kunt u op het terras van Rapido terecht voor de heerlijkste poffertjes.
Reserveer bij GustoReserveer bij Grand Café

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato