Zomervakantie Hof van Saksen

Genieten van een zomers verblijf
Van 1 juli tot 29 augustus 2022
Reserveer uw verblijf

Buitengewone zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kunt u met uw gezin op Hof van Saksen genieten van een buitengewoon verblijf. De kinderen spelen heerlijk in de strandspeeltuin, vermaken zich bij de Kinder Academies of gaan van de wildwaterbaan en glijbanen. 's Avonds kunt u culinair genieten van onze restaurants, zelfs in uw eigen boerderij.
    • Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen
    • Spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan
    • Kinderacademies voor alle leeftijden

    Boek nu uw verblijf in de zomervakantie in de periode van 1 juli tot 29 september 2022. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

WATERPRET

Hof van Saksen heeft vier spectaculaire waterglijbanen. Breek snelheidsrecords of kom terecht in een vrije val. Of ga samen van de 107 meter lange wildwaterbaan! De allerkleinsten spelen en spetteren heerlijk in het muzikale peuterbad. Waterpret zoals het bedoeld is.

Culinair genieten

Van een snelle hap na het zwemmen bij Rapido tot een Italiaanse avond bij Gusto, of een lopend buffet bij Al Fresco. Er is voor ieders wens en elk moment een restaurant op Hof van Saksen. Grand Café is dagelijks geopend voor een borrel, wat lekkers bij de koffie of een buitengewoon diner.

Thuis Academies

Op Hof van Saksen kunnen kinderen met de Thuis Academie in hun boerderij de leukste en lekkerste dingen maken. In een livestream wordt stap voor stap uitgelegd hoe de pakketten worden gemaakt. Neem de tablet of laptop dus mee, dan kun je deze het beste volgen. In de Hof van Saksen App ziet u een overzicht van deze livestreams.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe