Vier Vaderdag op Hof van Saksen

Zet vader op Vaderdag (9 juni 2019) in het zonnetje en reserveer nu alvast uw verblijf op Hof van Saksen. Op Vaderdag worden alle vaders op Hof van Saksen flink in de watten gelegd en is er voldoende te beleven voor het hele gezin.

Prijzen zijn inclusief btw, bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoek-, koffie- en theepakket.
Reserveer directVoorwaarden

Vaderdag specials 2017

Vaderdag

Ontbijt op bed

Begin de dag ontspannen en verwen vader of uw man met een heerlijk ontbijt dat wordt bezorgd in uw boerderij. De ontbijtservice bestaat uit heerlijke ovenverse broodjes, diverse soorten beleg en een gezond sapje.

De prijs voor de ontbijtservice in uw boerderij is € 9,95 per volwassene en € 5,95 per kind (t/m 12 jaar). U kunt de ontbijtservice reserveren vanaf twee personen via receptie@hofvansaksen.nl of door te bellen naar +31-(0)592 24 59 59.

Spa & wellness

In de schitterend vormgegeven Spa & Wellness, kunnen alle heren genieten van een ontspannen Wellness massage of een heerlijke pakking. Of wat dacht u van een heerlijke beautybehandeling en tot rust komen in een van onze sauna’s.

Speciaal voor Vaderdag hebben we de aromasoul mediterranean body kit samengesteld. Zo wordt douchen een echt rustmomentje. De box bestaat uit een shower gel van 200 ml en shower body cream van 200 ml en is verkrijgbaar voor € 29.

Voor reserveringen in de Spa & Wellness kunt u contact opnemen via +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl.

Supermarkt

In onze  Supermarkt vindt u een groot assortiment aan verse producten, wijnen en versnaperingen. Wist u dat we ook een uitgebreid assortiment regionale producten en regionale bieren hebben? Is vader of uw man een echte bierliefhebber en -fijnproever? Verras hem dan met de geschenkverpakking van bierbrouwerij Maallust uit Veenhuizen. Bij aankoop van een geschenkverpakking vanaf € 14,95 ontvangt u bij uw aankomst een Maallust bierglas.

Verrassing voor vader

In de Knutsel Academie kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven met papier, karton, lijm en verf. Op Vaderdag is de Knutsel Academie verboden terrein voor alle vaders, zodat er die dag de mooiste vaderdagcadeaus gemaakt kunnen worden. Op zaterdag 17 juni gaan we in de Kook Academie bonbons maken voor Vaderdag.

In de welkomstmap die u ontvangt bij aankomst op Hof van Saksen vindt u aanvullende informatie over de locatie, het tijdstip, de dag, de prijs en de leeftijdsindicatie van de activiteiten.

Culinair genieten

Op Hof van Saksen vindt u altijd een restaurant dat bij u past. Kies voor de Franse keuken en allure van Brasserie Coccinella, de levendige omgeving van het Grand café of de vers bereide pizza's van Gusto. Wij hebben ook nog self-service restaurant Al Fresco en snackrestaurant Rapido voor u! Op Vaderdag trakteren wij alle vaders die komen dineren in een van de restaurants op een heerlijk tapbiertje.

De openingstijden van de restaurants zijn wisselend. Bel voor actuele informatie en voor reserveren naar de receptie op tel. +31-(0)592 24 59 59.

Voor ieder wat wils

Hof van Saksen is uitermate geschikt voor een heerlijk dagje uit. Waterpret beleven op de 107 meter lange wildwaterbaan, de strijd met elkaar aangaan op onze bowlingbaan of met FootGolf en voor de kleinsten is Indoor speelparadijs Harrewar een geweldige ervaring! Er is voor ieder wat wils op het resort!

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum, selecteer deze hieronder:

Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Algemeen
Accommodatie - Speciale accommodaties

Accommodatie faciliteiten

Ligging
Indeling
    • meer voorkeuren
    • minder voorkeuren
Accommodatiefaciliteiten
Bezig met het ophalen van data...

Kies uw accommodatie

Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

  • Vrijdag 07 jun '19 3 nachten
  • Vrijdag 07 jun '19 4 nachten
  •   -
  •   -
  •   -
Toon volgende 5 accommodaties