Buitengewoon genieten

Vaderdag op Hof van Saksen

Leg vader in de watten
Aankomst 18 juni 2021
Reserveer uw verblijf

Vaderdag op Hof van Saksen

Tijd om vader eens flink in de watten te leggen. Met een heerlijk ontbijt en een mooi (zelfgemaakt) cadeau bijvoorbeeld. En door het resort te ontdekken. Ga samen van de spectaculaire glijbanen en speel met de allerjongsten in het muzikale peuterbad. Of lekker creatief en sportief bezig zijn bij een van de Kinder Academies. Daag vader uit voor een potje FootGolf. En ondertussen wordt het diner voorbereid. Wordt het een diner in de boerderij of in één van onze restaurants?
  • Eindeloos speelplezier voor alle leeftijden
  • Volop waterpret
  • Luxe boerderijen
  • Culinair genieten

  Reserveer nu uw vaderdagverblijf op 18 juni 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vaderdag voor het hele gezin

Vaderdag activiteiten

Daag vader uit voor een actief potje Laser Tag op ons resort en scoor de meeste punten. Of race van de spectaculaire glijbanen! Er is genoeg te beleven voor vaders op ons resort. Liever iets rustigers? Speel een potje Family Adventure Golf!

Thuis Academies

Op Hof van Saksen kunnen kinderen met de Thuis Academie in hun boerderij de leukste en lekkerste dingen maken. In een livestream wordt stap voor stap uitgelegd hoe de pakketten worden gemaakt. Neem de tablet of laptop dus mee, dan kun je deze het beste volgen. In de Hof van Saksen App ziet u een overzicht van deze livestreams.

Culinaire vaderdag

De dag begint natuurlijk met een heerlijk (zelfgemaakt) ontbijt op bed. Maar er is de rest van de dag ook nog genoeg te genieten. Lunchen in ons Grand Café, of genieten van een Italiaanse avond bij Gusto. Liever in de boerderij eten? Er zijn volop take-away en bezorgmogelijkheden.

Fijne vaderdag!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.