korting tot 30%

Pinksteren op Hof van Saksen

Een heerlijk pinksterweekend
Van 21 tot 25 mei 2021
Reserveer uw verblijf

Uw Pinksterweekend op Hof van Saksen

Genieten van een heerlijk lang weekend vol luxe en speelplezier in de Drentse natuur. Culinair genieten op de terrassen van een van onze restaurants. Of maak gebruik van de uitgebreide Take-Away en Delivery service en geniet in uw eigen boerderij. De kids kunnen in de boerderij de leukste en lekkerste dingen maken met één van onze Thuis Academies. De kinderen kunnen zich met dit mooie weer uitleven in de Outdoor Harrewar of dagen elkaar uit in de Laser Tag. Reserveer nu uw Pinksterverblijf op het resort. 
  • Zorgeloos boeken bij Landal GreenParks
  • Nieuw: Thuis Academie met livestream! 
  • Culinair genieten op het terras
  • Luxe boerderijen

  Boek nu uw Pinksterverblijf in de periode van 21 tot 25 mei 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Culinair genieten

Van een snelle hap na het zwemmen bij Rapido tot een Italiaanse avond bij Gusto, of een lopend buffet bij Al Fresco. Er is voor ieders wens en elk moment een restaurant op Hof van Saksen. Grand Café is dagelijks geopend voor een borrel, wat lekkers bij de koffie of een buitengewoon diner.

Family Adventure Golf

Een 18-holes baan vol met smalle doorgangen, glijbanen, loopings en andere hindernissen. Iedere hole is op verschillende manieren te spelen en dus geschikt voor de hele familie. De 9-holes Putting Green is ideaal voor het oefenen van de hole-in-one.

Thuis Academies

Op Hof van Saksen kunnen kinderen met de Thuis Academie in hun boerderij de leukste en lekkerste dingen maken. In een livestream wordt stap voor stap uitgelegd hoe de pakketten worden gemaakt. Neem de tablet of laptop dus mee, dan kun je deze het beste volgen. In de Hof van Saksen App ziet u een overzicht van deze livestreams.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.