korting tot 35%

Nazomer op Hof van Saksen

Verblijven tijdens de laatste zomerdagen
Van 27 augustus tot 31 oktober 2021
Reserveer uw verblijf

Nazomer op Hof van Saksen

De zon schijnt! Op ons resort zijn er nog genoeg activiteiten te beleven in deze periode. Speel samen een potje Family Adventure golf, de kleinere kinderen beleven uren speelplezier in alle speeltuinen! De hele dag bent u natuurlijk ook welkom voor iets lekkers in één van onze restaurants. Daag elkaar uit voor een potje Laser Tag of een race op de waterglijbanen, wie is het eerst beneden?
  • Zorgeloos boeken
  • Culinair genieten
  • Luxe boerderij
  • Kinder Academies voor alle leeftijden

  Boek nu uw nazomerverblijf in de periode van 27 augustus tot 18 oktober 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke nazomer voor het hele gezin

Culinair genieten

Van uitgebreid lunchen in het Grand Café tot heerlijk lang tafelen in Italiaanse sferen bij Gusto. Of wat dacht u van borrelen met uitzicht over het recreatiemeer? De culinaire mogelijkheden op ons resort zijn eindeloos. Liever eten in de boerderij? Take-away en bezorgmogelijkheden zijn er volop.

Kinder Academies

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Een eigen tasje maken bij de Mode Academie, of de langste spoorbaan bouwen bij de Spoor Academie?

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe