Activiteiten

Op het resort worden diverse activiteiten georganiseerd. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Zo krijg je bij het hutten bouwen een eigen stuk terrein toegewezen, worden materialen van de activiteiten voor en na elk gebruik zorgvuldig gedesinfecteerd en vragen we je bijvoorbeeld om zelf je gehuurde fiets te pakken op aanwijzen van een van onze medewerkers.
Verder volgen wij het advies van de overheid met betrekking tot het dragen van mondkapjes en vragen wij onze gasten van 13 jaar en ouder deze ook te dragen tijdens de activiteiten. 

In onze app vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je kan via de app ook een reservering maken voor de activiteiten. 

Family Adventure Golf

Beleef plezier met het hele gezin bij de Family Adventure Golf. Een uitdagend parcours met 18 holes vol uitdagingen als smalle doorgangen, glijbanen en loopings. Eerst even oefenen? Dat kan op de Putting Green. De holes zijn op verschillende manier te spelen en dus geschikt voor zowel jong als oud.

Bowling

Wilt u bowlen met het hele gezin? Maak dan eerst een reservering voor een tijdslot van 55 minuten in de Hof van Saksen App via de reserveerbutton bovenaan bij ‘Op het resort’. Er is maximaal één huishouden per baan toegestaan en in verband met hygiëne kunt u geen bowlingschoenen gebruiken. Het dragen van eigen schoenen is verplicht. Tot slot, volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers en geef elkaar de ruimte. De prijs is € 21,00 per baan.

FootGolf

Een combinatie van voetbal en golf. Maak kennis met deze sport op onze FootGolfbaan en verken tegelijkertijd het resort. De bedoeling is om de bal in zo min mogelijk schoten, onder, over, door en langs diverse obstakels in de hole te krijgen. Onze FootGolfbaan is geopend van de voorjaarsvakantie tot en met de herfstvakantie. De bal en de FootGolf scorekaart zijn af te halen bij de Fietsverhuur. 

FootGolf is een gratis activiteit. 

Geniet van actie!

Weer of geen weer, sporten kan altijd op Hof van Saksen. Op het multifunctionele sportveld kun je bijvoorbeeld voetballen, basketballen en hockeyen. Zitten de weersomstandigheden even niet mee? Dan kun je je uitleven in de naastgelegen Overdekte Sportarena met pannakooien, tafeltennis en poolfootball. Waar je uiteraard ook bij mooi weer van harte welkom bent.

*De Overdekte Sport Arena is te gebruiken tot 18 jaar.

Hof van Saksen App

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Hof van Saksen App uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op het resort. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.