Kom ook binnen spelen!

Lekker klauteren in de klimrekken, spelen in de ballenbak, trampolinespringen in de Bounz® Arena en je creatief uitleven in één van onze indoor Academies. Je bent van harte welkom! Houd er wel rekening mee dat vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid (max 30 personen – kinderen en begeleiders – per tijdsblok), de mogelijkheid om een tijdsblok te reserveren niet gegarandeerd kan worden. 

Zo werkt het

Wanneer je lekker wilt komen spelen, gelden een paar spelregels:
  • Wilt u gebruikmaken van Indoorspeelparadijs Harrewar, De Hang-Out of Spoor Academie? Reserveer dan eerst een tijdslot voor Indoorspeelparadijs Harrewar via de Hof van Saksen App. 
    • U kunt reserveren op uw dag van aankomst vanaf 12 uur via de Hof van Saksen App en door te bellen naar +31 (0)592245950.
  • Wilt u gebruikmaken van de Bounz® Arena, Techniek, Knutsel of Mode Academie? Maak ook dan een reservering voor een tijdslot via de Hof van Saksen App.
  • Een reservering voor een tijdslot van Indoorspeelparadijs Harrewar is een reservering voor 45 minuten.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers en geef elkaar de ruimte.

Bounz® Arena

Ben je gek op trampolinespringen en salto’s maken? Dan is de Bounz® Arena echt iets voor jou. Eindeloos veel springplezier voor alle leeftijden. Wil je komen springen en al je moves laten zien? Reserveer dan via de Hof van Saksen App. Het is mogelijk om een tijdslot te reserveren voor 15 minuten springen. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er verschillende springrondes voor verschillende leeftijden. Voor kinderen tot en met 6 jaar oud en voor kinderen vanaf 6 jaar oud. De tijdslots die te reserveren zijn voor de verschillende leeftijden zijn te vinden in de Hof van Saksen App. Onze Bounz® Arena heeft een eigen ingang in De Brink. Springen op de Bounz® Arena mag op blote voeten, maar het is ook mogelijk om speciale springsokken aan te schaffen bij onze Bounz® Balie. Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers en geef elkaar de ruimte. 
Maximaal 1 volwassene per kind toegestaan. 

Sport Academie

Onze trainers zijn er helemaal klaar voor om samen met jou te sporten. Voetbal en Kinderparcours organiseren we bijvoorbeeld voor onze gasten in de leeftijd tot 8 jaar en in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Voor de grotere sportievelingen (12 – 18 jaar) organiseren we onder andere bootcamp en de resort run (mogelijk vanaf 10 jaar).
  • Word je gebracht? Vraag dan of er maximaal één volwassene even met je meekomt
  • Uiteraard worden de materialen die we gebruiken tijdens het sporten voor en na elke training volledig gedesinfecteerd
  • Maak een reservering via de Hof van Saksen App

Blokken Theatre

Kom jij ook bouwen in ons Blokken Theatre? Deze is helemaal omgebouwd tot een heuse speelplek voor kinderen. Spelen met LEGO®, blokken XXL en grote zachte bouwblokken. Daarnaast draaien we een leuke LEGO® film op het grote scherm. Geschikt voor alle leeftijden en hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Outdoor Harrewar

Lekker spelen met zand, kruiwagens, ‘graafmachines’, skelters, grote bouwblokken en verschillende speeltoestellen. Heerlijk buiten en toch onder een ‘dak’. En dus lekker in de schaduw als de zon schijnt en je blijft droog wanneer het regent. Op het grote veld bij de Sportarena is een overdekte zandspeelplaats ingericht voor kinderen t/m 6 jaar. 

Thuis Academie

Knippen, plakken en kleuren of liever bakken of bouwen? Met onze thuispakketten maak je in je eigen accommodatie de mooiste creaties! Er is keuze uit verschillende bouwpakketten, 3D puzzels, naaisetjes, bakpakketten en knutselsets.
Elk pakket is voorzien van een werkbeschrijving die je stap voor stap uitlegt hoe je het kunt maken. En alle gereedschappen en attributen die zitten erbij. Alle Thuis Academie pakketten zijn verkrijgbaar bij de Adventure Store. Veel plezier!