Culinair

De restaurants en terrassen op het resort zijn op dit moment gesloten vanwege de verscherpte maatregelen. Toch blijft culinair genieten mogelijk op Hof van Saksen, dankzij de verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden. 

Kookerij
Bestel uw verse pizza's en pasta's van de Kookerij gemakkelijk via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 

Grand Café / Gusto
Bestel uw diner van Gusto of ons Grand Café eenvoudig via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 
 
Noorderwok
Bestel uw sushi en wokgerechten gemakkelijk via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 

De Noordermarkt

De Noordermarkt is elke dag geopend voor heerlijk verse broodjes en uw dagelijkse boodschappen. Bij de ingang wordt u verwelkomd door een host om u een gedesinfecteerd winkelmandje mee te geven. In de winkel volgt u vervolgens de aangegeven routing. Laat u uw boodschappen liever bezorgen? Ook dat kan. U kunt uw boodschappen bestellen via de webshop.

Foodservice in uw accommodatie

Tijdens uw vakantie bieden wij u verse en gezonde maaltijden in uw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat u samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel eenvoudig online uw ontbijt, lunch of diner. Eet smakelijk.