Maatregelen voor een onbezorgd verblijf

Resort Hof van Saksen is geopend en onze medewerkers staan klaar om u te verwelkomen. Er zijn gepaste maatregelen genomen om u een onbezorgd verblijf te kunnen bieden. 

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn verschillende faciliteiten nog steeds gesloten en kunnen sommige activiteiten helaas nog niet plaatsvinden. Ook worden er extra hygiëne maatregelen genomen op het resort. 
Met deze aanpassingen ziet uw vakantie op Hof van Saksen er wellicht anders uit dan dat u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten in en om de boerderij.

We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op ons resort. Vind hier direct antwoorden op alle Veelgestelde vragen rondom het coronavirus. 

Laatste update: 28 april 2021, 08:30

We vragen u overal op het resort 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

We zorgen voor contactloos betalen en handelen.

In de publieke binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.

Waterpret

In navolging van de maatregelen genomen door de overheid, om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn ons zwembad, de wildwaterbaan en de glijbanen op dit moment gesloten. Wel worden er privé zwemlessen gegeven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 
Meer informatie

Culinair genieten

U bent weer van harte welkom op een van onze terrassen en kunt hier weer genieten van de heerlijke gerechten van onze kaart. Hierrnaast blijven we ook maaltijden bezorgen in uw accommodatie en is ook afhalen nog steeds mogelijk. 

Eindeloos speelplezier

In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn ons Indoorspeelparadijs Harrewar, Bounz® Arena, Blokken Theatre en Kinder Academies gesloten. Toch kan lekker spelen en creatief bezig zijn nog steeds.

Spa & Wellness

In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn het saunalandschap en de Fitness gesloten. Wel is het mogelijk om een behandeling of massage te reserveren.

Activiteiten & faciliteiten

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de overheid organiseren wij op dit moment geen begeleide activiteiten. Zo is de bowling gesloten en is de Adventure Store alleen open voor het afhalen van de benodigde attributen voor de Overdekte Sport Arena, Family Adventure Golf en de fietsverhuur.

Schoonmaak en reparaties

Hygiënemaatregelen
We begrijpen dat hygiëne extra belangrijk is. En dus zorgen wij ervoor dat uw accommodatie tot in de puntjes is schoongemaakt. Ook de schoonmaak van materialen van de faciliteiten en activiteiten krijgt extra aandacht. Net als de gezamenlijke ruimtes, deurklinken, toiletten en de Receptie. Dit met het oog op de gezondheid van zowel u als van onze medewerkers.
Schoonmaak en reparaties in uw accommodatie
Medewerkers zorgen ervoor dat zij voordat ze de accommodatie schoonmaken, eerst hun handen reinigen. Is er tijdens uw verblijf een reparatie noodzakelijk in uw accommodatie? Onze medewerkers informeren vooraf bij u of er gezondheidsklachten zijn bij u of uw reisgezelschap. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vragen wij u en uw reisgezelschap de accommodatie te verlaten of op een andere verdieping te verblijven.