Maatregelen voor een onbezorgd verblijf

Resort Hof van Saksen is geopend en onze medewerkers staan klaar om u te verwelkomen. Er zijn gepaste maatregelen genomen om u een onbezorgd verblijf te kunnen bieden. 

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn onze faciliteiten weer geopend, wel kunnen er nog beperkingen zijn, zo werken wij met tijdsblokken. Ook worden er extra hygiëne maatregelen genomen op het resort. 
Met deze aanpassingen ziet uw vakantie op Hof van Saksen er wellicht anders uit dan dat u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten in en om de boerderij.

We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op ons resort. Vind hier direct antwoorden op alle Veelgestelde vragen rondom het coronavirus. 

Laatste update: 7 juni 2021, 11:30

We vragen u overal op het resort 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

We zorgen voor contactloos betalen en handelen.

In de publieke binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.

Waterpret

Het zwembad is weer volledig geopend. Er kan weer vrij worden gezwommen, maar ook de glijbanen en wildwaterbaan zijn weer open. Houd er rekening mee dat vanwege de beperkte beschikbaarheid de mogelijkheid om een tijdsblok te reserveren niet gegarandeerd kan worden. Reserveer uw tijdsblok via de Hof van Saksen App.

Culinair genieten

U bent weer van harte welkom op in een van onze restaurants en kunt hier weer genieten van de heerlijke gerechten van onze kaart. Houd er rekening mee dat de restaurants zijn geopend tot 22:00 uur. Daarnaast kunt u online of in de Hof van Saksen app een tafel reserveren.

Eindeloos speelplezier

Lekker spelen en creatief bezig zijn kan nog steeds. Zo mag er weer gesprongen worden bij de Bounz® Arena, gespeeld in het Indoorspeelparadijs Harrewar en worden gebouwd in het Blokken Theatre. Bij al deze binnenfaciliteiten werken wij met tijdsblokken. Deze kunt u reserveren in de Hof van Saksen App, of door te bellen of appen naar de receptie via +31 - (0)592 24 59 50.

Spa & Wellness

De Spa & Wellness is weer volledig geopend! Er kan een behandeling of massage worden gereserveerd, weer worden gesport in de Fitness en u kunt weer tot rust komen in ons saunalandschap. 
Reserveer uw behandeling

Activiteiten & faciliteiten

Activiteiten worden weer georganiseerd, met in achtneming van de maatregelen vanuit de overheid. Heerlijk sportief bezig zijn op ons resort. In onze Sport Arena bijvoorbeeld of tijdens een potje FootGolf over het resort. Ook leuk: huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving. In de Hof van Saksen App vindt u een overzicht van alle beschikbare activiteiten.

Schoonmaak en reparaties

Hygiënemaatregelen
We begrijpen dat hygiëne extra belangrijk is. En dus zorgen wij ervoor dat uw accommodatie tot in de puntjes is schoongemaakt. Ook de schoonmaak van materialen van de faciliteiten en activiteiten krijgt extra aandacht. Net als de gezamenlijke ruimtes, deurklinken, toiletten en de Receptie. Dit met het oog op de gezondheid van zowel u als van onze medewerkers.
Schoonmaak en reparaties in uw accommodatie
Medewerkers zorgen ervoor dat zij voordat ze de accommodatie schoonmaken, eerst hun handen reinigen. Is er tijdens uw verblijf een reparatie noodzakelijk in uw accommodatie? Onze medewerkers informeren vooraf bij u of er gezondheidsklachten zijn bij u of uw reisgezelschap. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vragen wij u en uw reisgezelschap de accommodatie te verlaten of op een andere verdieping te verblijven.