Vergaderen

Hof van Saksen heeft een eigen Business Centre, bestaande uit het multifunctionele Theatre van ruim 260 m², twee royale subzalen, eigen lounge en ontvangstbalie. Plenaire sessies zijn hier in iedere vorm mogelijk. Lees alles over onbezorgd buitengewoon zakendoen.

Vraag een offerte aan

Vergaderruimtes

Hof van Saksen beschikt over uitgebreide vergadermogelijkheden in het Business Centre, de vergaderboerderijen en de Executive boerderijen. In alle boerderijen en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig.
Bekijk de vergaderruimtesBekijk de 360 graden video

Vergaderarrangementen

Wij hebben voor u diverse vergaderarrangementen (BizNiz Deals) samengesteld, waarbij u een vaste prijs per persoon kunt begroten. Onze vergaderzalen zijn standaard voorzien van een geïntegreerde beamer met bijbehorend scherm, gratis wifi en airconditioning. 
Bekijk de vergaderarrangementen

Sportieve onderbrekingen

Er zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk, georganiseerd door ons eigen Edutainmentteam. Bijvoorbeeld FootGolf, activiteiten op en rond het recreatiemeer of klimmen op de klimtoren.
Lees alles over Outdoor

Contact

Voor meer informatie over de vergadermogelijkheden op het resort kunt u contact opnemen met de afdeling Sales van Hof van Saksen.
Vraag een offerte aanNeem contact op voor meer informatie