Leiderschap Academie Dirigenten op Hof van Saksen

Sinds 2014 vindt onze internationale organisatie ‘LEAD Conductors’ hartelijke gastvrijheid op Hof van Saksen. Dirigenten werken in een ‘Learning Community’, door intervisie, masterclasses en persoonlijke coaching, met elkaar en met senior teachers aan hun levenslang leerproces. De lange thema weekenden ‘In the LEAD’ op Hof van Saksen, onder meer met koor en symfonieorkest, maken essentieel deel van uit van de activiteiten van onze Academie.

Het is hartverwarmend hoe de zorg en hartelijkheid van alle personeel en het voltallig management van Hof van Saksen ons steeds tegemoet treedt en faciliteert. Dat de profilering van Hof van Saksen, met muziek en kunst op niveau, nauw aansluit bij de doelen van onze Academie, versterkt de effectiviteit van het leerproces dat wij beogen.

De logistieke organisatie, de accomodaties en de horeca voorzieningen zijn van grote klasse. Het Business Centre en de zalen daarbinnen vormen een unieke meerwaarde. Zo ontstaat voor ons enerzijds een sfeer van rust, om intensief te kunnen werken, en anderzijds van de nodige ontspanning. Het oprechte gevoel is dat je op Hof van Saksen als gast wordt gezien, benaderd en verzorgd. Kortom: de ‘kunst van gastvrijheid’: echt Hof van Saksen!