Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen, specialist in reis- en recreatieverzekeringen, heeft in november 2013 twee relatieweekenden georganiseerd op Hof van Saksen.

"Het doel van deze weekenden was het ontmoeten en informeren van onze reisrelaties en assurantietussenpersonen, in een aangename omgeving. De relaties waren uitgenodigd met hun gezin. Hof van Saksen biedt hiervoor de ideale setting, omdat men hier het zakelijke makkelijk met het aangename kan verenigen.

Het prachtige resort biedt niet alleen luxe accommodaties, diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals het fantastische zwembad en goede restaurants, maar ook goede faciliteiten en mooie ruimtes voor het organiseren van een zakelijk event.

De vriendelijke medewerkers hebben ons in de gelegenheid gesteld om er echt een "Europeesche weekend" van te maken. Zo werd er tijdens de zakelijke bijeenkomst een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd voor de partners en kinderen. Al onze gasten waren dan ook vol lof over Hof van Saksen. Wij kunnen terugkijken op twee geslaagde evenementen."

Geschreven door Esther Molenaar en Jessica Pelaez