Events

Een jubileum, productpresentatie, kick-off of event organiseren? Hof van Saksen biedt de mogelijkheid om voor groepen tot 3.000 personen een uniek programma samen te stellen. Op onze stijlvolle alles-in-één locatie zijn alle combinaties mogelijk; recreëren, dineren, feesten, sporten, teambuilden en overnachten.

Ons Business Centre met Theatre, subzalen en eigen Lounge biedt onbegrensde mogelijkheden voor events. Daarnaast beschikt Hof van Saksen over een eigen recreatiemeer met strand en een evenemententerrein. De prachtige natuur op en om Hof van Saksen leent zich uitstekend voor diverse (sportieve) activiteiten zoals FootGolf en fiets- en wandeltochten.

Vraag een offerte aan

Culinair veelzijdig

Ook op culinair gebied ontbreekt het u op Hof van Saksen aan niets. Met diverse restaurants, vindt u altijd een restaurant dat past bij uw smaak, uw gezelschap en de sfeer van het moment. Meerdere restaurants hebben een terras met uitzicht over het recreatiemeer.
Bekijk alle restaurants

Ontspanning van lichaam en geest

Tijd voor ontspanning van lichaam en geest? Laat uw gasten dan in de watten leggen in onze unieke Spa & Wellness. Hier kunt u kiezen uit vele beautybehandelingen en gebruik maken van diverse sauna’s, baden en ontspanningsruimtes. Of breng een bezoek aan het design zwembad.
Lees alles over de Spa & Wellness

Sportieve onderbrekingen

Er zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk, georganiseerd door ons eigen Edutainmentteam. Bijvoorbeeld FootGolf, activiteiten op en rond het recreatiemeer of klimmen op de klimtoren.
Lees alles over Outdoor

Maatwerk

Elk event is maatwerk, wij adviseren u graag over de mogelijkheden op Hof van Saksen en vertalen uw wensen naar een passend programma. We denken graag met u mee om samen tot een geweldige invulling van uw event te komen.
Vraag een offerte aanNeem contact op voor meer informatie