Oppasservice bij Dierenpension Nieuwe Dieren

Genieten van een heerlijke vakantie samen met uw hond. Een geweldige ervaring. Hof van Saksen ligt midden in de prachtige natuur van Drenthe waar u lekker kunt wandelen en fietsen. Of wat dacht u van een bezoek aan het Drents Museum, Wildlands Adventure Zoo Emmen of een dag naar Assen, Groningen en Emmen? Dan is het handig om de hond een dagje onder te brengen.

Daar komt Dierenpension Nieuwe Dieren in beeld; reserveer een dag bij Dierenpension Nieuwe Dieren in Nooitgedacht dat slechts op 800 meter hemelsbreed van Hof van Saksen ligt.

Met een gerust hart een dagje weg terwijl uw hond de dag van zijn/haar leven heeft met soortgenootjes in het pension. Dierenpension Nieuwe Dieren werkt niet met hokken en gelooft in een zo natuurlijk mogelijke benadering; in roedelverband dus. De speelwei is ruim 600 m² groot en er is genoeg vertier, zoals onder andere een zandbak, zwembad en voldoende speelgoed.

Meer informatie

De kosten zijn € 17,50 per dag en aanmelden kan door contact op te nemen met Dierenpension Nieuwe Dieren door te bellen naar +31-(0)6 27 53 36 76 of door een e-mail te sturen naar nieuwedieren@hetnet.nl
Meer informatie vindt op www.nieuwe-dieren.nl. Dierenpension Nieuwe Dieren levert maatwerk en de breng- en haaltijden gaan geheel in overleg.

Voor de pensionservice gaat u een overeenkomst aan met Dierenpension Nieuwe Dieren. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst.