Oppasservice bij Dierenpension Nieuwe Dieren

Genieten van een heerlijke vakantie samen met je hond, dat kan! Hof van Saksen ligt midden in de prachtige natuur van Drenthe waar je samen met je hond lekker kunt wandelen en genieten van de natuur. Wil je een dagje weg zonder hond? Dat kan! Dierenpension 'Nieuwe Dieren' ligt op slechts 800 meter van het resort, reserveer daar een dagje voor de hond. Dat is handig! Zo kun je met een gerust hart een dagje weg, terwijl de hond een fijne tijd heeft met zijn soortgenootjes in het pension. Dierenpension Nieuwe Dieren werkt niet met hokken en gelooft in een zo natuurlijk mogelijke benadering; in roedelverband dus. De speelwei is ruim 600 m² groot en er is genoeg te doen voor de hond: denk aan een zandbak, zwembad en voldoende speelgoed.

Meer informatie

De kosten zijn € 19,00  per dag en aanmelden kan door contact op te nemen met Dierenpension Nieuwe Dieren door te bellen naar +31-(0)6 27 53 36 76 of door een e-mail te sturen naar nieuwedieren@hetnet.nl
Meer informatie vindt op www.nieuwe-dieren.nl. Dierenpension Nieuwe Dieren levert maatwerk en de breng- en haaltijden gaan geheel in overleg.

Voor de pensionservice gaat u een overeenkomst aan met Dierenpension Nieuwe Dieren. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst.