Spelen én leren: Kinder Academies voor thuis

Niet alleen op ons resort, maar ook thuis inspireren wij u graag met leuke tips. Van koken tot knutselen en van bouwen tot kleuren. Omdat spelen en leren simpelweg altijd leuk is. Veel plezier!
De nieuwste tips van deze week:
  • Kook Academie: Italiaanse pizza
  • Knutsel Academie: vliegtuigje vouwen

Omdat we onze gasten nu moeten missen op Hof van Saksen, neemt Chantal u mee over het resort.
Bekijk de video en geniet van prachtige lentekleuren van het resort.

Kook Academie in eigen keuken

Tover uw keuken om tot echte Kook Academie! Deze week laat onze chef-kok Nino zien hoe u zelf een overheerlijke Italiaanse pizza kunt maken. Met maar vijf ingrediënten. Bekijk de video en download het bijbehorende recept of één van de andere toffe recepten. En vergeet jullie lekkers natuurlijk niet te delen via #HofvanSaksen!

Knutsel Academie aan de eettafel

Zoef...daar vliegt je supersnelle vliegtuigje door de tuin of huiskamer! Helemaal zelf gevouwen met hulp van de video van onze Knutsel Academie. Doen jullie mee?

Hof van Saksen Family Workout

Tijdens deze periode is het extra belangrijk om fit te blijven, daarom brengen wij de sportschool naar uw woonkamer! In de video geeft Alex een sportieve workout voor het hele gezin. Doen jullie mee? Deel jullie thuisgym via #hofvansaksen en laat zien hoe fanatiek jullie zijn.

Techniek Academie in huis of de tuin

Zijn de kids bij u thuis dol op timmeren, zagen en schroeven? Bouw dan samen uit 1 stuk hout een vogelhuisje! Met onze omschrijvingen, en misschien een beetje hulp van papa of mama, is alles mogelijk. Tip: bekijk de video ter inspiratie.

Uw eigen Spoor Academie in sneltreinvaart

Bouw de langste spoorbaan, met de locomotief en spoorrails uit het knutselpakket! Voor alle dwarsliggers, machinisten en conducteurs in spé. Uw eigen Spoor Academie is geopend! Deel de creaties via #hofvansaksen en laat zien hoe lang de spoorbaan is geworden. Tip: bekijk de video ter inspiratie.

Creëer uw eigen Mode Academie

Couturiers in de dop opgelet! Creëer een heuse Mode Academie thuis en maak een eigen knuffel. Zoals een vrolijke kat bijvoorbeeld. Maar een eigen ontwerp kan natuurlijk ook heel goed. Zoek wat lapjes stof of vilt bij elkaar en ga lekker aan de slag. En laat ons via #hofvansaksen gerust zien wat het is geworden. Vinden we leuk.