Grand Café

Het culinaire hart van de Havezate is dagelijks geopend voor een kop koffie met iets lekkers, een borrelplank met een bijpassend glas bier of wijn uit de regio en voor een 3-gangendiner als avondvullend programma. Gerechten afgestemd op het seizoen, vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Eten dat dichtbij zijn oorsprong blijft. Echt eten. Een verrassend interieur, uitstekende keuken, adembenemend uitzicht over het recreatiemeer en bijzondere wijnen maken het Grand Café tot een sfeervolle en bruisende beleving.

Menukaart lunch en diner | Kindermenukaart | Seizoenskaart
Reserveer een tafel

Self-service restaurant Al Fresco

In het self-service restaurant Al Fresco vindt u een wisselend menu met verse, gezonde gerechten. De kok bereidt graag ‘live’ verschillende vlees- en visgerechten voor u aan het buffet. In combinatie met een royale keuze aan voor- en nagerechten maakt dit uw diner tot een ware culinaire verrassing. Dit restaurant is, met een kinderbuffet en speelhoek, zeer goed geschikt voor een gezellige avond met het hele gezin. De prijs van ons buffet voor 17 jaar en ouder is € 32,50 per persoon. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar dineren voor € 12,50 en in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar voor € 19,50. Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis gebruikmaken van het buffet. De prijzen zijn exclusief consumpties.

Ontbijtbuffet
Begin de dag goed! Met dit arrangement kunt u dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt met verschillende broodjes, diverse soorten beleg, jus d'orange en koffie en thee. Reserveer uw ontbijt voor € 16,50 p.p.p.d. en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 8,50 p.p.p.d..
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

3-daags ontbijtarrangement
U kunt ook gebruikmaken van een 3-daags ontbijtarrangement. De prijs van dit arrangement is voor iedereen van 12 jaar en ouder € 42 per persoon, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is dit € 21 per kind.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.
Reserveer een tafel

Gusto, de smaak van Italië

Bij Gusto bereiden wij, met dagverse ingrediënten, voor u de lekkerste pizza’s en pasta's uit eigen oven. Alles volgens ons eigen beproefd recept. Gusto biedt een divers assortiment pizza’s van topkwaliteit en bijgerechten, waarbij het altijd draait om smaak, service, kwaliteit en gemak.

Menukaart | Kindermenukaart | Seizoenskaart
Reserveer een tafel

Snackrestaurant Rapido

Een snackrestaurant zoals u nog nooit heeft gezien: stijlvol en strak. In Rapido kunt u terecht voor traditionele snacks maar ook voor milkshakes, ijs, pasta’s en salades. Rapido serveert ook kleine snacks en verfrissende drankjes aan onze Poolbar. 's Zomers kunt u heerlijk op het ruime terras aan het meer plaatsnemen.

Menukaart