Paasprogramma

Tijdens het lange paasweekend van 10 t/m 13 april 2020 verveelt niemand zich. Met de kinderen op zoek naar eieren en een groot paasvuur bij het recreatiemeer. Tijdens Pasen mag een heerlijk ontbijt bezorgd in de boerderij of een uitgebreid brunchbuffet in self-service restaurant Al Fresco niet ontbreken. Dat wordt een paasweekend om nog vaak naar terug te kijken.


Paasvakantie

Een heerlijk paasontbijt en deelnemen aan één van de paasactiviteiten. Van 3 tot 19 april 2021

Een greep uit de activiteiten van 2020:

Deze activiteiten vinden plaats tijdens het paasweekend van 10 t/m 13 april.

  • Het aansteken van het paasvuur bij het recreatiemeer;
  • Paaseieren versieren in de Knutsel Academie;
  • Met de hele familie smullen van de lekkerste gerechten;
  • Samen zoeken naar eitjes van de paashaas;
  • Kom ook naar het Theatre voor de bioscoopvoorstelling van de familiefilm Hop;
  • Een uitgebreid brunchbuffet bij Al Fresco;
  • Kom ook sportief in beweging met de Paasloop en het Paasei-parcours; 
  • Dineren met gezellige livemuziek.

Paasvuur op het strand

Het aansteken van een paasvuur is een oud gebruik. Ook op Hof van Saksen maken we op 1e paasdag een mooi vuur. Komt u ook een kijkje nemen? We zingen met z'n allen liedjes en kijken naar het vuur. 

Samen paaseieren zoeken

De paashaas komt langs op Hof van Saksen en heeft wel 3.000 paaseitjes verstopt. Zoekt u ook mee? Kom 1e paasdag naar de Sportarena. Samen gaan we op zoek naar de paaseitjes.

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato