Paasprogramma

Tijdens de paasvakantie van 3 t/m 20 april 2020 worden er allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd. Samen met de kinderen opzoek naar eieren, een groot paasvuur bij het recreatiemeer en in de verschillende academies aan de slag voor de leukste paasknutsels. Tijdens de paasdagen mag een heerlijk ontbijt bezorgd in de boerderij of een uitgebreid brunchbuffet in Al Fresco niet ontbreken. Ook tijdens rest van de paasvakantie is er van alles te doen, kijk hiervoor bij onze voorjaarsactiviteiten.

Het programma van Pasen 2020 is nog niet bekend. Bekijk hieronder de activiteiten van 2019 voor een impressie.


Paasvakantie - tot 25% korting

Een heerlijk paasontbijt en deelnemen aan één van de paasactiviteiten. van 3 tot 20 april 2020

Een greep uit de activiteiten van 2019:

Paasvuur op het strand

Het aansteken van een paasvuur is een oud gebruik. Ook op Hof van Saksen gaan we op 1e paasdag een mooi vuur maken. Voorafgaand aan het paasvuur organiseren we een lawaaioptocht. Tijdens deze optocht proberen we met zoveel mogelijk geluid samen naar het paasvuur te lopen.

Samen paaseieren zoeken

De paashaas komt langs op Hof van Saksen en heeft wel 3.000 paaseitjes verstopt. Zoek je ook mee? Kom 1e paasdag naar de Sportarena. Samen gaan we op zoek naar de paaseitjes.

Dineren met gezellige muziek

Op 1e paasdag wordt de brunch in Al Fresco en het diner in alle restaurants stijlvol en muzikaal aangekleed. Het VLAM-saxofoonkwartet van het Prins Claus Conservatorium Groningen treedt dan op. Er wordt een breed repertoire aan liedjes gespeeld voor u aan tafel.

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie