Programma nazomer

In september en oktober is er op Hof van Saksen ook weer voldoende te beleven. De temperatuur neemt af en de dagen worden langzaam korter, maar bij Hof van Saksen is het nog steeds gezellig. Laat u bijvoorbeeld verrassen in één van de restaurants. Kinderen kunnen hun hart ophalen in het Indoorspeelparadijs Harrewar en waaghalzen kunnen terecht bij de nieuwe en sensationele Saltato, de nieuwste trechterglijbaan.

Vakantieperiodes op Hof van Saksen


Nazomer - tot 20% korting

Geniet van een heerlijke september- en oktobermaand. van 30 augustus tot 27 oktober 2019

Een greep uit de nazomeractiviteiten 2019

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen