Programma nazomer

In september en oktober is er op Hof van Saksen ook weer voldoende te beleven. De temperatuur neemt af en de dagen worden langzaam korter, maar op Hof van Saksen is het nog steeds gezellig. Laat u bijvoorbeeld verrassen in één van de restaurants. Kinderen kunnen hun hart ophalen in het Indoorspeelparadijs Harrewar en waaghalzen kunnen terecht bij de nieuwe en sensationele Saltato, de nieuwste trechterglijbaan.

Vakantieperiodes op Hof van Saksen


Last minutes oktober - tot 35% korting

Reserveert u één van de laatste plekjes in oktober op Hof van Saksen? tot 25 oktober 2019

Een greep uit de nazomeractiviteiten 2019

 • Race van de nieuwste sensationele trechterglijbaan Saltato;
 • Sla een balletje op de Familie Adventure Golf;
 • Schiet in de roos op de vernieuwde boogschietbaan;
 • Ontmoet andere tieners in de nieuwe 10-er Lodge;
 • Bekijk kunst op Hof van Saksen in de Havezate;
 • Laat u culinair verrassen in één van de restaurants;
 • Huur een fiets en geniet van de Drentse natuur;
 • Show coole jumps in de Bounz® Arena;
 • Verschillende activiteiten voor peuters, zoals dans en gym;
 • Ontspan tijdens een yogaworkshop;
 • Klauter in de klimrekken van indoorspeelparadijs Harrewar;
 • Kom tot rust tijdens een behandeling in de Spa & Wellness.

Spa & Wellness – Tranquility Pro Sleep Massage

Heeft u last van slapeloosheid of stress en wilt u even helemaal tot rust komen? Kom naar onze Spa & Wellness en kies voor de Tranquility Pro Sleep Massage. Deze behandeling, met een unieke combinatie van aanraking, geluid en aromatherapie, zorgt voor ontspanning van het lichaam en een evenwichtige geest.

Wanneer u in september een van de behandelingen boekt bij onze Spa & Wellness krijgt u gratis toegang tot het saunalandschap.

Wilt u de Spa & Wellness op Hof van Saksen bezoeken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via tel. +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato

Culinair genieten in september

In september serveren we in Grand Café wentelteefjes. Mogelijk is de naam afgeleid van ‘wentel het eventjes’. Deze heerlijke klassiekers worden gebakken in twee varianten. Kies voor de kindervariant met slagroom en leuke strooisels voor € 4,50, of kies voor de wentelteefjes op de klassieke wijze met verse frambozen en slagroom voor € 6,50. Dat wordt smullen!
Meer informatie

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen