Najaarsprogramma

In het najaar is de Drentse natuur op haar allermooist. Bij de receptie is een wandel- en fietstocht verkrijgbaar, waarmee jong en oud onder andere de mystieke hunebedden kunnen ontdekken. Op Hof van Saksen zelf is ook voldoende te beleven. Kom spetteren in het uitgebreide zwembad met peuterbad of race van de nieuwe en spectaculaire trechterglijbaan Saltato.

* Het programma voor 2020 is op dit moment nog niet bekend. Deze pagina geeft een indruk van het programma van 2019.

Vakantieperiodes op Hof van Saksen


Najaar op Hof van Saksen

Kom dit najaar naar Hof van Saksen: een buitengewone belevenis. van 6 november tot 21 december 2020

Een greep uit de activiteiten:

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato