korting tot 10%

Lente op Hof van Saksen

Er even tussenuit in mei en juni
Van 7 mei tot 3 juli 2021
Reserveer uw verblijf

Buitengewoon genieten in mei of juni

De dagen worden langer en warmer en alles op ons resort staat in bloei. Een heerlijk seizoen om er op uit te trekken vanuit uw luxe accommodatie. Al fietsend bijvoorbeeld ontdekt u de prachtige Drentse natuur. Maar ook op het resort is er buiten van alles te beleven voor jong en oud. Daag elkaar uit voor een potje Laser Tag of samen spelen in de Outdoor Harrewar, de overdekte zandspeelplaats voor onze jonge bezoekers. En vanuit onze verschillende restaurants bezorgen wij heerlijke maaltijden in uw boerderij. Dat noemen wij onbezorgd genieten. 
  • Zorgeloos boeken
  • Eindeloos speelplezier
  • Ontspannen in de Spa & Wellness
  • Luxe boerderijen
  • Culinair genieten

  Reserveer nu uw verblijf in Mei of Juni met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onbezorgde vakantie voor het hele gezin

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Thuis culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Even helemaal niets

Kom tot rust en geniet van totale ontspanning tijdens een behandeling of massage in onze Spa & Wellness. De mogelijkheden zijn divers. Van een gezichtsbehandeling en manicure tot een lichaamspakking of heerlijke massage.

Fijn verblijf!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.