korting tot 30%

Lente op Hof van Saksen

Er even tussenuit in mei en juni
Aankomsten tot 3 juli 2021
Reserveer uw verblijf

Buitengewoon genieten in juni

De dagen worden langer en warmer en alles op ons resort staat in bloei. Een heerlijk seizoen voor nieuwe avonturen. Zo kan er weer van de 4 spectaculaire glijbanen geracet worden, maar ook Indoorspeelparadijs Harrewar is weer geopend. Ook bent u van harte welkom bij een van onze restaurants voor een heerlijke kop koffie of een uitgebreid diner. Of komt tot rust in de Spa & Wellness. U hoeft het resort niet te verlaten, dat noemen wij onbezorgd genieten. 
  • Zorgeloos boeken
  • Eindeloos speelplezier
  • Ontspannen in de Spa & Wellness
  • Luxe boerderijen
  • Laser Tag

  Reserveer nu uw verblijf in Juni met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onbezorgde vakantie voor het hele gezin

Vietnamees restaurant PHO

Self-service restaurant Al Fresco is omgetoverd naar het Vietnamese restaurant Pho. Hier ervaart u de Vietnamese keuken met haar Franse invloeden, het gebruik van verse ingrediënten, kruiden en krachtige bouillons. Er is een gevarieerd aanbod met een ruime keuze aan Pho gerechten, huisgemaakte springrolls en summerrolls.

Luxe boerderijen

In onze luxe boerderijen ontbreekt het u aan niets. Zo vindt u in iedere boerderij een Nespresso apparaat en Auping bedden. Zo zijn goede koffie en nachtrust gegarandeerd. En na een wandeling over het resort is het heerlijk opwarmen bij de haard. Benieuwd wat u nog meer vindt in onze accommodaties? Neem gerust een kijkje.

Even helemaal niets

Kom tot rust en geniet van totale ontspanning tijdens een behandeling of massage in onze Spa & Wellness. De mogelijkheden zijn divers. Van een gezichtsbehandeling en manicure tot een lichaamspakking of heerlijke massage.

Fijn verblijf!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.